| Reew a întrebat:

Cea mai buna prietena a mea este nervoasa mai tot timpul si cu vorbele parca m-ar juca pe degete cum vrea ea, iar eu nu zic nimic si cedez pentru prietenia noastra(desigur), dar intotdeauna cand ajung acasa ma eliberez d nervi fiindca pur si simplu ma enerveaza cu toate fiitele ei si toanele ei si incep sa le povestesc parintilor ce se tot intampla si asa privesc lucrurile alfel dandu-mi seama cat d BUNA (in gilimele) sunt eu lasand-o sa se enerveze si cedand intotdeauna!
Deci cand cedez si o las sa ma inebuneasca mor de nervi(durandu-ma capul), iar cand imi ies din sarite saturandu-ma d atatea reprosuri si alte baliverne ii zic ca ma deranjeaza iar ea zice ca are dreptate si eu sunt intotdeauna cea care gresesc si vai de mine nu am dreptate(vai ce sa zic.)si uite asa ne certam, iar eu intotdeauna ma gandesc cu c am gresit si cu c am deranjat-o iar ea nu se gandeste niciodata la c ii zic si nu si-ar cere scuze nici in ruptul capului zicand ca cu siguranta eu am gresit...si...uite asa tot eu sunt cea cu obraz care chiar daca ea este cea care a gresit tot eu imi cer scuze si ma indrept spre impacare!
Din pacate in continuuuu se intampla la fel iar eu nu mai suport! Adica tot eu sunt certata desi nu am nici o vina, iar tot eu cedez cerandu-mi scuze si chiar m-am saturat!
Este o prietena bunaa deoarece imi aduc aminte ca atunci cand era in toane buna radeam si nu ne certam si atunci chiar puteam sa o denumesc cea mai buna prietena, iar acum urmeaza intrebarea finala SA MAI FIU SAU NU PRIETENA CU EA? Voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| Carlaaa a răspuns:

He he...^^
O prietenie nu se rezuma doar la momentele in care sunteti amandoua in toane bune.
Stiu cum e. in momentul in care se raceste... rar se mai poate face ceva. eu mi-am pierdut cea mai buna prietena ieri din cauza ca si-a ales prietenul[ gagicul ] in locul meu, sta numai cu el, se enerveaza din orice, cand e prosti dispusa toate se rasfrang asupra mea. si sincer m-am saturat...
La un moment dat nu am mai suportat si i-am zis, hai sa stam cateva zile fara sa vorbim, sa vedem daca ni se face asa dor una de alta incat atunci cand ne vedem sa fim atat de fericite ca stam din nou impreuna si ne e bine, incat sa nu avem niciuna motiv de cearta.
Explica-i ca asta nu e prietenie, si ca desi ai nevoie de ea pentru ca tu chiar tii la ea, nu inseamna ca trebuie sa suporti tot ce zice/face.
O prietenie te poate ridica in orice moment, dar de asemenea te poate distruge.
Tine minte asta si nu te lasa calcata in picioare de nimeni.
Stiu cum e sa suferi pe baza unei prietenii disfunctionale, si e foarte dureros.
Sentimentul ca tot ce ai cladit impreuna cu ea, dintr-o data se ruineaza pe zi ce trece prin atitudinea ei.afla ce a schimbat-o.
Vorbeste cu ea... Daca intr-adevar merita...
Daca nu, pana treci peste, stai pe TPU, stai pe mess, citeste o carte...
Poti trece peste, greu... dar toti putem! big hug
Ai grija de tine!

9 răspunsuri:
| Fvn a răspuns:

Categoric nu. da-o in pi2da masii happy

| Dizzydizz a răspuns:

Nu iti e pr adevarata
asa ca indeparteaza te de ea
iti face faze prea aiuera

| Boniboon a răspuns:

Daca asa definesti tu termenul "cea mai buna prietena"... cred ca ar trebui sa stai de vorba cu ea cand "e in toane bune", si explica-i ca te deranjeaza comportamentul ei. Iar daca nu se schimba, ar trebui sa nu mai fii prietena ei, parerea mea.

| GiuliaTamas a răspuns:

Iata un raspuns simplu:nu

| DonAnonymius a răspuns:

Normal ca nu. daca ar fi fost o prietena ADEVARATA nu ti-ar fi zic nimic.Ar fi fost "de la egal la egal". Nu ar trebui sa se creada mai tare daca ar fi fost o prietena sincera.Multa bafta!

| Kaya_1133 a răspuns:

Daca sunteti asa bune prietene ar trebui sa ii explici cu calm tot ce te deranjeaza la ea si sa o rogi sa se schimbe. Daca nu o sa vrea sa se schimbe atunci e clar ca nu te considera o prietena asa buna cum o consideri tu deci nu mai are niciun rost sa continuati prietenia.

| Beiibby a răspuns:

Buna...pff in primul rand nu stiu ce e in capul tau de inca mai esti prietena cu acea FITZOASA iar in al 2'lea rand de ce ii permiti sa isi bata joc de tine?

Si eu am avut o prietena buna care intr-adevar era si la bune si la rele langa mine si era zi de zi la me la spital cand pateam cate ceva dar bineinteles era ca si prietena ta, plina de fite, mofturi, santaje, reprosuri si toate cele caracteristice unei fitoase, pana cand m-am saturat de ea si de arfele ei si am ps punct acelei prietenii.Am discutat cu ea, i-am spus ca apreciez ca a fost o prietena buna si a fost langa mine dar ca asa nu se mai poate.

Asa ca te sfatuisc sa scapi de "prietena" asta a ta si sa ai grija altadata ce fe de prieteni iti faci :*:*:

Sper ca te-am ajutat :*:*:**:
Ai grija d u

| virshabhasthira a răspuns:

Prietenul adevarat iti alaturi si la bine si la rau. prietenul adevarat nu te face sa suferi. prietenul adevarat te accepta asa cum esti si cu defecte si fara defecte.prietenul adevarat iti spune adevarul verde in fata fara sa te minta.prietenul adevarat nu se considera superior fata de tine.prietenul adevarat nu te umileste. iata cateva motive care te vor ajuta sa decizi daca iti este sau nu prieten adevarat. u ia decizia asta. orice poate fi inlocuit chiar si prietenii, cum vin asa si pleaca.cand iti este tie greu singura te ridici nu te ridica ei, asa ca nu te teme sa iei decizia corecta, pe care si u o stii.winking

| Lost In Your Smoke™ a răspuns:

Diiiidiiii big hug
Cu cine ai probleme?
Care e fitoasa?
Puii sa mi-o arati mie si o sa avem o discutie cu ea
Te pupiceesccc copiiilbig hug
Xoxolove struck.[gossip girl ™]