| dyna_9556 a întrebat:

Cel mai bun prieten s-a suparat pe mine de 2 saptamani. Ştiu ca am greşit faţă de el divulgand un secret, dar mi-am invatat lectia si imi pare foarte rau. Acum nu ma mai baga in seama desi eu vreau sa vorbesc cu el. Vreau sa-l intreb de vorba, dar nu am curajul sa o fac. Imi puteti spune ce sa fac? Cum sa ma impac cu el? Multumesc, funda!

Răspuns Câştigător
| obsesion07 a răspuns:

Ar fii frumos sa te duci sati ceri scuze ca ai spus acel secret si sa-i spui ca orcine mai greseste si sa-i spui ca ti-e dor de el/ea si ca prietenie fara o mica cearta nu exista si sa te ierte ca iti pare foarte rau. fundabatting eyelashes

1 răspuns:
| SunshineGirl a răspuns:

Am trecut exact prin acelasi lucru.Foarte mult mi-a luat sa-i recastig increderea si sa fim iar ca la inceput.Nimic nu e imposibil. Cere`ti mii si mii de scuze,jura`te ca nu mai faci,ca ai gresit,ca a fost o scapare,ca erai nervoasa,xce pentru a`l face sa te ierte si spune`i sincer,eventual privindu`l in ochi cat de rau iti pare,cat regreti ca am pierdut un asa bun prieten. Eventual foloseste texte gen " am fost o proasta,n`am gandit, stiu ca nu merit." chestii gen, care l`ar putea convinge ca iti pare rau cu adevarat.Multa bafta si sper sa va impacati!