Logodna se poate face intre cele 2 pers.care se logodesc.doar la cununia civila e nevoie de 2 martori(nasi) sper ca te-am ajutat. bafta fundita?
Cred ca, daca una din persoane este minora, la cununia civila este necesara si prezenta sau declaratia de acord a parintilor ei.
Dar, daca parintii vostrii nu sunt de acord cu relatia voastra, atunci nu cred ca este bine nici sa va ganditi la asa ceva.
Domnul fie cu voi.
Da, se poate oficia casatoria la primarie, fara sa fie nevoie sa-ti schimbi numele, insa pentru a putea fi realizata este nevoie de 2 persoane care trebuie sa fie martori. Pentru a legaliza o casatorie, trebuie intai sa mergeti la Primarie pentru a completa niste formalitati, sa duceti niste copii de pe unele acte. S a fiti fericiti! Casa de piatra! Funda:X
Matusa mea sa cununat in secret pentru ca mama actualului sot al ei nu o suporta, tzin minte ca sau dus la o manastire si sau cununat, au fost nevoie doar de cei doi martori adica nasii.
Cred ca ati inteles gresit lucrurile
vrem logodna nu cununie civila
doar in fata Domnului sa ne declaram dragostea
Pentru logodna nu e nevoie de schimbarea numelui. o puteti face si in secret numai la cununia civila e nevoie de 2 nasi. sper sa te ajute si bafta.
Logodna este ceva ce priveste numai cuplul respectiv si eventual parintii celor doi.Depinde cum vrea fiecare
martutza întreabă: