anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Chiar nu mai stiu ce sa mai fac, nu mai suport. Incep sa ma intreb de ce naiba mai traiesc? O sa va spun povestea mea de viata, pe scurt. Tata s-a casatorit cu o nemtoaica si asa am aparut eu. Tata nu stia ca "mama" este o... nebuna, sa zic asa. Lua droguri cand era cu mine insarcinata iar eu m-am nascut cu o problema la ochi din cauza ei. Am heterochromia. in fine, eu aveam ochii de aceeasi culoare dar aveam pe atunci ca o gelatina sa spun asa pe ochiul stang iar la operatie doctorul mi-a luat din culoare si unul e caprui iar celalalt e verde. Ea nu m-a dorit niciodata! Nu m-a sunat niciodata de ziua mea, niciodata! Traiesc cu bunica mea, tata lucreaza in Germania si matusa la fel. De o perioada tata nu m-a mai sunat etc. in fine. Matusa mea imi este ca o mama (fiind sora tatalui meu) mereu se intereseaza de mine si altele) ea si sotul ei traiesc in Kuwait si vor sa ma ia si pe mine acolo cu ei, eu fiind in Romania. Nu am pasaportul facut din cauza parintilor. Mama nu vrea sa semneze pentru el asa ca a inceput un proces etc. iar pasaportul meu va fi gata prin iunie. Cu buletinul nu pot trece, pentru ca merg cu masina. Eu ma numesc Francesca (ma urasc, pur si simplu! Am un nume de tot rahatul) credet-ma ca nu vreau atentie.
Asa, sunt pe clasa a7a iar la mine la scoala s-a mutat un baiat de care imi place si acum sunt impreuna cu el. Matusa mea a spus ca pot alege, ori sa ma duc in vacante acolo cu ei si raman la scoala aici sau ma mut acolo definitiv cu ei. Intr-adevar ca aici (stand cu bunica mea) nu prea am toate beneficiile si mna. Dar chiar nu pot renunta la el.

Răspuns Câştigător
| raluk27 a răspuns:

Cred ca ti-ar fi mai bine alaturi de unchii si matusa ta. Asa zisele relatii din gimnaziu nu sunt de durata. Ai abia 13 ani. O sa cunosti multi alti baieti si o sa mai ai relatii pana sa ramai cu un singur bărbat.
Nu are rost sa te chinui aici pentru o copilarie.
Problema o sa fie alta. Pașaportul il primesti la vara, dar o sa ai nevoie de declaratia ambilor parinti ca sa poti iesi din tara si mai ales daca ai ramane in Kuweit.

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca mama ta era romanca era mai buna? asta e rasism sau ce neiba e, matusa ta e buna ca e romanca dar mama ta e nebuna ca e nemtoica esti tare

| RAY a răspuns:

Ba copile nu ma jigni ca nu ma cunosti

| R0R0 a răspuns:

Faci ce consideri tu de cuviinta.
Eu zic sa ramai alaturi de matusa ta.

| ShaOfHatred a răspuns:

De ce nu faci ce simte inima ta? Lasa-te purtata de dorinta si fa ce vrei sa faci. Iti mai zic ceva pentru ca esti inca "mica" : Nu uita de consecinte.

| MysteriousCat a răspuns:

Daca ramai aici pentru iubitul tau iti vei nenoroci viata.Mergi definitiv cu matusa ta sa traiesti o viata mai buna.Vei intalni si alti baieti.

| Alia009 a răspuns:

Problema cu ochiul mi se pare ca te diferențiază de restul oamenilor și te face speciala, atractiva laughing Dar eu zic sa te muți cu mătușa ta și asculta-ma ca nu glumesc. Ești în clasa a7a, iar indragostelile astea vin și trec, așa ca nu are rost sa renunți la ocazia de a merge în Germania la singura persoana care te înțelege, unde vei avea conditii favorabile. Oricum nu vreau sa fiu rea da nu cred ca relația ta va tine... așa ca nu fi proasta. Pleacă cât mai poti și refa-ti viața, fi fericita și uita de probleme. Te asigur ca iti vei gasi fericirea alaturi de persoana iubita. Și Francesca e un nume superb, așa vreau sa o cheme pe fetița mea laughing