Întrebare recomandată | andritchianamaria a întrebat:

Buna,cine ii poate da o idee ce sa le dau parintilor la aniversarea de 15 ani?

Răspuns Câştigător
| ladydaianne a răspuns:

Eu le-am făcut cadou alor mei o ramă foto în formă de inimă cu o poză de-a lor. Le-a plăcut foarte mult.
big grin

12 răspunsuri:
| PisicutaNebunatica a răspuns:

Ai putea realiza un video cu pozele lor sau ai putea pleca la o prietena si sa ii lasi sa isi sarbatoreasca ei aceasta zi cu vin, sampanie sau mai stiu eu ce.

| ywar a răspuns:

Eu cred ca cel mai frumos cadou ar fi - atentia, dragostea si increderea in dansii! Sunt de 15 ani impreuna - ceea ce crede-ma, intr-o societate nebuna ca asta e o performanta. Daca intrebi de lucruri materiale - ti-as sugera sa te te duci sa comanzi la o cofetarie cu laborator un tort sub forma de inima pe care sa scrii ce crezi tu ca simti pentru ai tai parinti! ['cine are parinti pe pamant, nu in gand/ mai aude si-n somn ochii lumii plangand/ ca au fost, ori n-au fost sau ca suntem cuminti/ azi imbatranind ne e dor de parinti] Te pupam!

| Mihaela1964 a răspuns:

Frumos gest ca te-ai gandit la un cadou pentru aniversarea lor; o fotografie cu familia, inramata frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mâncare laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce ar trebui să le dai ceva la aniversarea LOR de 15 ani?

| pastru009 a răspuns:

Buna.Evident, depinde mult si de buget: - o rezervare pentru o cina la un restaurant (pe care sa o platesti tu, firestehappy ); - un obiect electrocasinic pe care stii ca si-l doresc (de ex ai mei tot evitau sa-si ia un filtru bun de cafea dupa ce se stricase cel vechi, asa ca le-am luat noi de Craciunul trecut) - portofel / poseta de calitate (pentru mama); - ceasuri de mana pentru amandoi; - un tablou pictat, cu o tema care stii ca le place, il vor avea tot timpul "in fata ochilor" happy - o carte personalizata, cu texte si poze inspirate din viata lor (in cazul in care sunt genul romantic) - o icoana pictata, sfintita, daca sunt incantati de astfel de obiecte; - bilete la teatru, daca crezi ca le-ar placea asta (sunt multe, multe lucruri pe care le putem darui parintilor in astfel de momente).
Succes si aniversare frumoasa parintilor tai! Funda?

| AlexAleex a răspuns:

Le faci o felicitare sau faci o poza cu tine si cu ei si scrii ceva pe spatehappy

| AndreeaIonela a răspuns:

Un album cu 15 poze, fiecare poza semnificand etape importante din viata de familie din fiecare an big grin

| adrybubuok a răspuns:

O rama cu toti membri familiei ( mama+tata+copii)

| madastar18 a răspuns:

Un tort pe care sa scrie va iubesc dragii parintii(vor fi fericiti).

| roddy a răspuns:

Un buchet mare cu flori (preferabil trandafiri) li-se vor parea un gest foarte frumoswinking

| Tamiii a răspuns:

Ai putea sa strangi cat mai multe poze cu ei de-a lungul anilor si sa le pui intr-un album happy Eu asa am facut si s-au bucurat foarte mult happy