Eu le-am făcut cadou alor mei o ramă foto în formă de inimă cu o poză de-a lor. Le-a plăcut foarte mult.
Ai putea realiza un video cu pozele lor sau ai putea pleca la o prietena si sa ii lasi sa isi sarbatoreasca ei aceasta zi cu vin, sampanie sau mai stiu eu ce.
Eu cred ca cel mai frumos cadou ar fi - atentia, dragostea si increderea in dansii! Sunt de 15 ani impreuna - ceea ce crede-ma, intr-o societate nebuna ca asta e o performanta. Daca intrebi de lucruri materiale - ti-as sugera sa te te duci sa comanzi la o cofetarie cu laborator un tort sub forma de inima pe care sa scrii ce crezi tu ca simti pentru ai tai parinti! ['cine are parinti pe pamant, nu in gand/ mai aude si-n somn ochii lumii plangand/ ca au fost, ori n-au fost sau ca suntem cuminti/ azi imbatranind ne e dor de parinti] Te pupam!
Frumos gest ca te-ai gandit la un cadou pentru aniversarea lor; o fotografie cu familia, inramata frumos.
Buna.Evident, depinde mult si de buget: - o rezervare pentru o cina la un restaurant (pe care sa o platesti tu, fireste ); - un obiect electrocasinic pe care stii ca si-l doresc (de ex ai mei tot evitau sa-si ia un filtru bun de cafea dupa ce se stricase cel vechi, asa ca le-am luat noi de Craciunul trecut) - portofel / poseta de calitate (pentru mama); - ceasuri de mana pentru amandoi; - un tablou pictat, cu o tema care stii ca le place, il vor avea tot timpul "in fata ochilor" - o carte personalizata, cu texte si poze inspirate din viata lor (in cazul in care sunt genul romantic) - o icoana pictata, sfintita, daca sunt incantati de astfel de obiecte; - bilete la teatru, daca crezi ca le-ar placea asta (sunt multe, multe lucruri pe care le putem darui parintilor in astfel de momente).
Succes si aniversare frumoasa parintilor tai! Funda?
Un album cu 15 poze, fiecare poza semnificand etape importante din viata de familie din fiecare an
Un buchet mare cu flori (preferabil trandafiri) li-se vor parea un gest foarte frumos
Ai putea sa strangi cat mai multe poze cu ei de-a lungul anilor si sa le pui intr-un album Eu asa am facut si s-au bucurat foarte mult