| AMVR a întrebat:

Buna
Cine ma ajuta dau FUNDA+VOT...
Am iubit un baiat foarte mult, dar el inainte de mine a mai avut o relatie de 3 ani, dupa ce ne-am certat sa inpacat cu fata aceea, de 1 luna nu am vb de loc cu el, cand am fost plecata la Oras, cu mama mea, fratele si sora mea, am fost cu el, deloc nu l-am bagat in seama, cand se uita la mine ma intorceam cu spatle, cand la intrebatt mama mea,"florin ai nr lu ana sa o suni cand sa vii sa ne ei"? el a zis "Nu nul ana" dar in timp ce vorbea cu maicamea se uita la mine, ba la mine, ba la maicamea, stiu ca avea nr meu, cand l-am sunat sa vorbeasca cu maicamea, i-am zis ca sunt "Ana" si a zis da stiu cine esti. decii avea nr meu. in fine, nu mai am sansea sa ma inpac cu el, stiu sigur... "vreau sai trimit un sms cu tot ce simt, adica sa-i spun tot ce simt eu pentru el, il iubesc mult, voi ce ia`ti scrie daca ati fi in locul meu?, un sms sa-i spun ceea ce simt, dar un sms sa nusi deea seama ca sufar chiar asa de mult pentru el, vreau sai arat ca il iubesc, dar el nu ma crede, ce sa-i scriu? ajutati-ma va rogbig grinsad? ce ati scrie? "DAU FUNDA+VOT"

Răspuns Câştigător
| roxyana03 a răspuns:

Nuii scrie... pentru ca nu e momentul potrivit, mai lasa-l ceva timp, mai lasa-l cateva zile si ii scrii apoi, nu noi trebuie sa-ti zicem, ce sa-i scrii, scrie-i tu singura ceea ce simtii, nu e nevoie sa-ti ziceamnoi, zii tu ceea ce simtii pentru el, dar nu acum, se va simtii prea sufocat, si vacrede ca il disperii total.sad bafta. te pup, Roxana:*

3 răspunsuri:
| Layla33 a răspuns:

In primul rand de ce v-ati certat? Oricum, oricui ar fi fost vina, lasa de la tine cat poti de mult si cere-i scuze, chiar daca nu e vina ta:d si spune-i in fata ce simti, nu ii da smswaiting

| Nickelback a răspuns:

Pai eu formulez acum un raspuns pentru el ok?"Am uitat tot ce s-a inpamplat intre noi doi, am pastrat doar momentele frumoase iar pe cele mai putin frumoase le'am sters din minte.Nu stiu daca noi vom mai avea vreo sansa vreodata dar eu totusi simt ca trebuie sa iti spun ca inca te iubesc si te voi mai iubi multa vreme de aici in colo.As vrea sa vorbim daca binen'teles esti si tu de acord. Vreau sa uitam de motivele din care a rezultat cearta noastra sau anumite neintelegeri."Na sper sa ti se para o alternatia buna.BFT!

| Bibbs a răspuns:

Pai spune-i tu ce simnti pentru el