Nuii scrie... pentru ca nu e momentul potrivit, mai lasa-l ceva timp, mai lasa-l cateva zile si ii scrii apoi, nu noi trebuie sa-ti zicem, ce sa-i scrii, scrie-i tu singura ceea ce simtii, nu e nevoie sa-ti ziceamnoi, zii tu ceea ce simtii pentru el, dar nu acum, se va simtii prea sufocat, si vacrede ca il disperii total. bafta. te pup, Roxana:*
In primul rand de ce v-ati certat? Oricum, oricui ar fi fost vina, lasa de la tine cat poti de mult si cere-i scuze, chiar daca nu e vina ta:d si spune-i in fata ce simti, nu ii da sms
Pai eu formulez acum un raspuns pentru el ok?"Am uitat tot ce s-a inpamplat intre noi doi, am pastrat doar momentele frumoase iar pe cele mai putin frumoase le'am sters din minte.Nu stiu daca noi vom mai avea vreo sansa vreodata dar eu totusi simt ca trebuie sa iti spun ca inca te iubesc si te voi mai iubi multa vreme de aici in colo.As vrea sa vorbim daca binen'teles esti si tu de acord. Vreau sa uitam de motivele din care a rezultat cearta noastra sau anumite neintelegeri."Na sper sa ti se para o alternatia buna.BFT!