| elisabeta1998 a întrebat:

Cn imi poate spune si mie cum imi pot face cat mai multi prieteni? Sunt o fire timida de obicei comunicativa insa nu prea stiu ce subiecte sa aduc in vb cu o persoana straina. Funda la cel mai bun raspuns restul vot!

Răspuns Câştigător
| bebelusa_9541 a răspuns:

Nu trebuie sa te straduiesti, pur si simplu fii naturala pentru ca subiectele vor veni de la sine te asigur! afiseaza un zambet delicios si ascunde starea stresanta in care te afli atunci cand nu ai in minte un subiect de dezbatere cu o anumita persoana! dar nu iti face griji! Fii relazata si naturala pentru ca totul va curge de la sine!

6 răspunsuri:
| William a răspuns:

Nu mai fi timida, de ce iti este frica sa vb cu lumea crezi ca iti i-a gatu? Si nu iti recomand sa incepi sa vb cu toti oamenii care ii intalseti pe strada sau altundeva, doar cu cei cu care ai ceva in comun si puteti vb despre acel lucru. Te-am ajutat si pentru asta da-mi funda.

Răspuns utilizator avertizat
| Cătălinaa12 a răspuns:

Ai putea incepe printr-un salut! Nu cred ca esti atat de timida incat sa nu poti sa iti faci prieteni. Ai putea intreba : Cum te numesti. sau cati ani ani. Eu asa fac atunci cand vreau sa ma imprietenesc cu cineva. Iar daca acel cineva te place [ ca prietena ] sunt sigura ca te va cauta. sau isi va dori sa te mai vada! Bafta :X.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Daca ai intre 12-17 ani si vrei sa iti faci mai mult de 4 prieteni o sa iti fie mai greu in functie de ce prieteni ai. Incearca sa comunici cat mai natural, sa gasiti lucruri in comun, si sa va faceti o gasca numai a voastra. Nu trebuie sa fii timida! Apropo de subiecte... Gaseste un subiect de care e interesat/interesata el/ea daca il cunosti. Pentru prietenii prieteniilor cu care vrei sa te imprietenesti, trebuie sa vorbiti despre cea care va are ca prieteni(subiectul) Bye! Sp3r ca am fost de ajutor!

| Bombonika2000 a răspuns:

Sa stii ca si eu sunt cateodata timida... asa ca cel mai bine da un salut si dupa aia intrebi daca puteti fi prieteni...cel mai usor!

| stv a răspuns:

Foloseste subiectele care te intereseaza pe tine in primul rand, asa te vei descurca cel mai bine si vei fi o persoana cu care discutia va fi interesanta. Tine minte: nu trebuie sa fii pe placul tuturor. Vad ca tu vrei prieteni multi desi, in ceea ce priveste prietenii nu cantitatea conteaza ci calitatea.