| Ducbuc90 a întrebat:

Buna comunitate.
Nu vi se par din ce in ce mai penibile nunțile cu multi invitați "event planner" bani cheltuiti aiurea etc? Nu e mai ok sa iti organizezi tu propria nunta cu sa zicem 30-50 de invitati? Rude apropiate si prieteni? Si sa fie ca o seara mai speciala?

Răspuns Câştigător
| Sophieka a răspuns:

Tu esti genul de persoana care vrea calitate si gandeste inainte de a face ceva.
Cum spune un utilizator intr-un comentariu anterior: Majoritatea o fac de fala... Sa fie totul "perfect" si ca un "basm"... Nu exista si e stupid. Cine din toate sutele de invitati sunt oameni adevarat? Oameni de calitate? Oameni pe care te poti baza? Oameni cu demnitate? Oameni care ti-ar fi alaturi la greu sau la necaz?
Daca vrei sa dai bine in poze pe Facebook sau printre oameni de nimic, faci toate porcariile si tot ce e la moda.

10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Am vazut si nunta mare (peste 500 invitati), facuta din credit bancar. tongue
A fost faliment total.

| Violleta2022 a răspuns:

Fiecare om este diferit si preferintele; lor ca atare.
Ceea ce tie ti se pare anormal, altuia i se pare perfect normal, aici neexistand o limita "a normalului" in a alege numarul de invitati de la o nunta.

Daca tu vrei sa faci nunta doar cu familia, atunci fa-o asa cum iti doresti, dar da-le pace altora care-si permit si vor nunti mari, fiindca aceea este dorinta lor.
Nu mai raporta totul la gandirea ta!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu, că nunțile au devenit niste afaceri, nu mai au nimic de a face cu "seara specială"

| Furnicuta000 a răspuns:

Nu pentru ca nuntile se fac pentru a strange bani de casa sau masina si pentru a recupera banii dati pana acum la alte nunti si botezuri. Deci daca tot se face nunta nu strica sa se mai extinda ca sa fie plicurile mai multe.
Si cine face nunta cu 30 invitati nu face pentru bani ci face doar pentru a comemora cununia religioasa a unor oameni care se iubesc si vor sa se uneasca in fata lui Dumnezeu. Adica niste fraieri care nu vor sa-si ia casa

| mastadont a răspuns:

La noi în românia cel puțin faci nunta pentru bani. Deaia chemi cât mai mulți invitați, toate neamurile până la a șapte-a generație cel puțin, prieteni câți încap, că fiecare pune mai mult decât plătește pe meniu și atunci cașcavalu ce rămâne e al tău. Vezi să-i anunți așa subtil cam cât sunt costurile pe persoană să nu cumva să vină cu mai puțin laughing Și eu am făcut-o pentru bani și am scos bani frumoși, la nunți mari se fac zeci și sute de mii de euro. Știi cum zice gluma, „am avut o noapte a nunții de pomină, dar acum mă cam doare mâna de la numărat atâția bani laughing și chiar așa e, mirii acum merg prima dată să numere banii și apoi mai fac și sex dacă apucă. laughing

| Madaxo97 a răspuns:

Total de acord. Nunțile acelea cu sute de invitați sunt pentru bani oricum, sunt o afacere si o fală a mirilor, nimic mai mult.

| Cipi1212 a răspuns:

Așa ar fi bine. Cu puțini oameni. Să fie nunta mai privată.

| 1onurSimion a răspuns:

Fie-care are gustul său cum își dorește nunta.

| Miruna333 a răspuns:

Nu, deloc. Fiecare face ce doreste cu viata si nunta lui. Nu inteleg de ce event planner este intre ghilimele. Job e si ala happy

| KovacsB a răspuns:

Organizeaza si tu o nunta cu multi invitati si vezi daca vine cineva, apoi o sa intelegi cum functioneaza.