| ruxi1978 a întrebat:

Buna, comunitate. Relatie de 6 luni, mai cu certuri pentru ca el are un copil de 6 ani cu o femeie cu care doar locuieste, nu este casatorit dar vrea sa se mute de acolo.
Certuri pentru ca in afara de sex altceva nu se prea facea, rare iesiri ca nu putea si aloca timp pentru copil.
De 4 zile mi-a spus ca vrea o pauza (!) sa se regaseasca desi ma iubeste si daca o fi sa mai fim sa ne regasim in vata asta, vom vedea.
Certurile au fost mai mereu ca nu este un tip foarte afectuos, ca asa e el si ultima data am iesit intr-un club si a stat 45 de min la bar sa se uite la formatia care canta si eu in partea opusa asteptnd sa vina totusi sa ma bage in seama. Am izbucnit si i-am zis ca plec si mi-a spus ca el nu este obisnuit sa stea la un club sau eveniment cu iubita langa el.
Nu cred in pauze si sincer nu stiu ce sa cred si ce sa fac.
Apreciez raspunsurile voastre

5 răspunsuri:
| ValentinMihai78 a răspuns:

Părăsire. Ce poți face altceva? Sau accepți să fi de rezervă! Altceva nu există!

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Are un copil de 6 ani, vrea sa se mute cu femeia respectiva ca să petreacă timpul " ca o familie" mai pe scurt, tu ești doar o distracție pentru el, dacă el nu știe " sa își arate afectiunea" este clar pentru ca nu reprezinti mare lucru, doar tipa cu care se mai culca el din când în când, ca în rest este prea fericit sa joace la 2 capete.
Părăseștel și cauta persoana potrivita pentru tine, acesta clar nu este ce trebuie și trebuia sa te gândești la asta de prima oara, de când a spus de copil.

| Smmo a răspuns:

Daca vrea o pauza, da-i. Iti vezi de viata ta linistita. Daca are copil cu altcineva o sa fie mereu ocupat sau cel putin va avea scuza asta si daca nici cand ati iesit nu ati putut sta impreuna la club inseamna ca ori il interesa din cale-afara formatia ori nu prea era in largul lui cu tine alaturi. Poate a ochit deja pe altcineva sau poate i s-a facut dor sa vada cum e sa dormi singur.

| Sistemulxxl a răspuns:

Nu te amesteca unde nu-i treaba ta. Lasa-l cu povestea lui.

| Freya1 a răspuns:

Deci practic te minte ca doar sta cu femeia aia, iar când iese totuși cu tine te ignora?
Semne mai mari de nepăsare nici nu cred ca iti trebuie.

Nu ai de ce sa crezi în pauze. Spune-i adios și gata, oricum te va mai cauta dar mai bine lasa-le naibi și vezi de viata ta.