anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cred ca am o problema,plang din orice
Cand ma supara ceva ma gandesc apoi si la alte lucruri care ma intristeaza, ma simt asa singura si simt ca nimanui nu-i pasa.Am 18 ani si locuiesc singura.Simt ca am nevoie de afectiune,uneori exagerez,nu stiu,dar nu ma pot abtine,plang si stau "prost cu nervii".
Pentru mine conteaza si acel gest marunt, iar cand nu este facut...ma simt foarte rau.De multa vreme nu sunt in apele mele,nu trece mult timp in care sa stau si eu linistita apoi iar ma stresez, supar si plang.

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cel mai bun sfat este să faci o consiliere psihologică.
Crede în tine că poți merge mai departe!
Pa, pa.

| aveadrianus2 a răspuns:

Buna!
Respira adanc.E clar ca esti o persoana foarte sensibila(deduc asta din ce declari tu).
In primul rand nu esti in ultima si nici prima care se afla in situatia asta.Personal cunosc o fata, culmea de 19 ani, care are o "hipersensibilitate" fata de critici de orice fel.Cum se manifesta? Pai orice ii spui, ca sfat sau ii reprosezi faptul ca a uitat sa isi i-a bilet ori a uitat sa cumpere paine, simte ca o acuzi. Uneori plange din "nimicuri". Recunosc e o persoana melancolica care se gandeste de doua ori inainte de a face ceva si asteapta incurajari.
Asadar nu esti singura(plus ca unii barbati/baieti se simt la fel in anumite cazuri -gen eu-) cu acest obicei.
As avea o intrebare totusi, de ce stai singura?

| anonimg a răspuns:

Ia-ti timp si ingrijeste-te si de sufletul tau: http://www.adventist.ro/index/materiale-de-studiu/e-books.html
"Tragedia veacurilor".

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stima de sine up, asteptarile nu sunt bune. Oricat am vrea ca cei din jur sa ne ofere acelasi tratament pe care noi il oferim- forget about it- fiecare are propria realitate si cel mai rau este ca noua ne pasa din egoism. Lasa i sa fie asa cum sunt, daca vrei sa schimbi pe cineva incepe cu propria mentalitate. Plangi-sufletul tau simte nevoie acuta de iubire, acceptare, sustinere, suport. Esti usor instabila emotional, se poate rezolva foarte simplu cu ceva vizite la psiholog-ajuta sa gandesti constructiv si eficient- succes si sa auzim numai de bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca esti in depresie. Du-te la psiholog sau fa-ti un prieten. Amici n-ai? Mai iesi din casa, nu te mai gandi la gesturi, distreaza-te.

| XмιѕтιqυєX a răspuns:

Poţi consulta un psiholog, pentru că eşti aşa sensibilă, şi nu e bine să stai în stres!

| Samsara a răspuns:

Buna ziua. Din experienta mea in medicina pot zice cu foarte multa certitudine ca-i un caz de alergie la stres. Cred ca d-voastra va stresati exagerat de mult pana la punctul in care stresul devine insuportabil si atunci apare starea de nervi prosti si acuta suparare (cunoscuta si ca mahnire sau ape tulburi) si atunci apare evident de la sine si stresul in plus. Va recomand sa nu va mai ganditi la ce simti ci sa incercati sa faceti ce simtiti sau macar ganditi la ce simtiti ca ati vrea sa faceti si apoi o sa simtiti ca faceti ceva si o sa va ganditi ca ce simteati va facea sa va ganditi prea mult la ce voiati sa faceti (ce e evident o facere voit gandita) si poate o sa va simtiti mai bine sau macar o sa va ganditi mai bine, important e sa faceti ceva.

Cu stima, da-mi funda.

| NuAmFostCuminte a răspuns:

Lasa-mi un id de mess, te consolez eu cand am timp big grin

| Cosmin_Ignat_1998 a răspuns:

Salut, cred ca ar trebui sa-ti gasesti un iubit adevarat care sa te iubeasca si/sau un anturaj in care sa fii iubita cu adevarat pentru ceea ce esti si ce faci, asa ca spor la agatat de prieteni adevarati si iubiti care stiu sa iubeasca big grin