Termini cu ala incepi cu celalalt. Intre prieteni se imparte femeia. de aia nu e bine sa fie persoanele clandestine alaturi pentru ca strica relatiile multe s.au damblagit din cauza asta
Cum il mai poti numi pe baiatul ala 'iubit'? Femeile clar sunt mai instabile emotional, prea dese cazurile cu 'm-am indragostit de altul'. De ce te-ar interesa daca te place altul cand tu ai prieten? Ar cam trebui sa-i spui ca il tii de fraier, ii cam pierzi timpul aiurea
Ii spui frumos asa. "iubi m-am îndrăgostit de prietenul tău. Ne despărțim . Îmi pare rău".
Dovada ca si femeile inseala. Dar nu oricum, asa cu premeditare si ce mai premeditare
Nu ti recomand sa te încurci cu prieteni din aceeași gașca. E urat, și nu ți face nici ție imagine bună. Poți sa găsești pe cineva și din alt anturaj, chestiile astea provoacă și rănesc oamenii mai mult decât e cazul. Dar daca tu crezi ca celălalt e dragostea adevărată poți încerca, altfel nu merita sunt băieți peste tot. Gândește te ca dacă pe tine te ar lasă iubitul pentru alta, ai suferi probabil, dar dacă ar fi și pentru o prietena de a ta trădarea ar fi și mai mare
E clara treaba, nu stiu ce sa spun dar eu povestea asta am mai vazut-o prin mai multe filme si telenovele acum inteleg de ce se spune ca viata bate filmul. Ceea ce s-a intamplat cu generatiile trecute se intampla si acum cu copii din ziua de azi, istoria se repeta.
Asa ti-a fost scris de la Dumnezeu viata sa te indragostesti de el si el de tine. Daca vrei sa il cunosti vorbeste cu el dar ai grija ca nu cumva sa fie pus de prietenul tau actual ca sa te testeze sa vada daca ii esti fidela, probabil ca baiatul asta stie ca esti iubita prietenului lui iar baietii sunt baieti cred ca ai inteles.
Sunt sigur ca o sa ii spuna "bai frate vezi ca asta a ta pofteste la mine desi e cu tine nu imi miroase bine" tu ai putea sa fi marul discordiei dintre ei.
Nu cred ca se vor certa pentru tine dar un lucru e sigur le strici prietenia ca vorba aia prietenul la nevoie se cunoaste (chiar si cand iti fu+te femeia).
E exact ca mersul la c-urve impartim amandoi aceiasi femeie unul i-o da din fata iar celalat pe la spate.
Dupa problema incalcita https://www.tpu.ro/......-un-baiat/ in care iti acuzi posibila soacra, acum vrei sa-ti inseli iubitul. QED!
Acolo nu-si acuza soacra în niciun caz. Acolo o prezintă pe ea, ca persoană. Şi femeia aia are probleme grave dacă face ce face.
Si tu dacă ai iubit de ce te-ar interesa?
Datorita persoanelor ca voi nu merg relațiile. După prietenul iubitului tău de cine o sa-ti placa?
E naspa ca ai iubit si mai mult ca sunt prieteni, cel mai probabi ar trebui sa iti pui o prietena sa il intrebe daca se poate sau sa il intrebi chiar tu fara sa dai de inteles ca si tu il placi doar sa il intrebi, nu mi s-a intamat niciodata dar sper sa te ajut, daca afli ca te place si, si tu il placi pe el si nu iti mai iubesti iubitul ar trebui sa te desparti de el sau sa ii ceri timp de gandire si sa ii zici ca esti confuza putin in ceea ce privestie relatia voastra si sentimentele tale, ar trebui sa iti urmezi inima si sa fi cu persoana pe care o iubesti pentru ca cu timpul o sa regreti ca nu ai fost cu cineva pe care il iubesti, poate cone stie, chiar o sa fiti fericiti
Știi ce e nașpa ca tu nu îl iubești cu adevărat pe iubi al tău. Dacă îl iubeai din dragoste adevărată ție nu îți mai umbla ochii la altul și nici nu avea să te intereseze de altul.
Facem, nu vrei să vii și tu?
Vezi ca eu nu prea știu sa refuz?