anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cred ca stiti tot ce s-a intamplat intre mine si prietenul meu din intrebarile celelalte.Ieri,l-am vazut dupa o saptamana in care nu ne-am cautat si nici nu ne-am vazut. S-a accidentat tatal meu ieri si l-am sunat pe el, pentru ca eram doar cu prietena mea si nu stiam ce sa facem.Atunci a venit cu 2 prieteni de ai nostri comuni si am rezolvat problema.Treaba este ca m-a ajutat, dar pe langa ajutor parca s-a reaprins ceva intre noi(cand dupa ce ne-am despartit, am zis ca nu ne mai impacam si gata). Ieri cand ne-am privit, parca uitasem de tot ce se intamplase inainte.Ne-am intalnit privirile de cateva ori si am inceput sa zambim.Nu stiu ce sa cred. Oare chiar s-a reaprins ceva intre noi? Tin sa mentionez ca nu am mai vorbit, dar nici pe mess nu-mi zice nimic, dar isi pune melodia noastra la status happy

Răspuns Câştigător
| Blue_2059 a răspuns:

Daca el nu are alta prietena momentan, gandul tot la tine îi sta.
So, multumeste'i pe mess pentru ajutorul acodardat, intra in vorba cu el.
E posibil ca el sa te iubesca inca, dar nu vrea sa recunoasca.
Succes!

3 răspunsuri:
| adelaroman79 a răspuns:

Poate ca asteapta sa faci tu primul pas.happy
Incearca sa pui un status :,, Sunt 100 de pasi care ne despart. Fa-l tu pe primul si am sa-i fac eu pe ceilalti 99 pentru tine''.

Poate prinde, si intra in discutie cu tinehappy
Incearca sa bati apropouri!happy
Poate nu e convins ca ti la el.si deci nu e hotarat sa inceapa discutia, sau incepe-o tu! Preia initiativa!happy

Fuunda?smug

| judgement a răspuns:

Ia vezi, intreaba-l de o iesire undeva doar voi 2 sa stati de vorba, asa suntem noi baietii mai indecisi, mai emotivi decat vrem sa parem happy

pana la urma nu ai ce pierdewinking

| coopilluu a răspuns:

Ce mai va iubiti... asa am patit si eu cu prietena mea exact ca voi 2 si ne-am dat seama ca nu putem sta unul fara celalat