| Simσηαღ a întrebat:

credeti ca maputeti ajuta cu un sfat va rog? imi place un baiat, care este insa foarte timid.Nu stiu cum, ce sa mai fac ca sa il fac sa vorbeasca.Incerc sa vorbesc cu el si se inroseste tot, vreau sa-l fac sa nu mai fie asa daca ar fi posibil, adica eu sunt din fire mai "nebuna".

Răspuns Câştigător
| AllenS a răspuns:

Hei, crede-ma, sunt baiat. Daca baiatul te place, oricat de mult s-ar inrosi sau s-ar intimida de tine, atunci cand incerci sa-l "apostezi" el sigur va reactiona intr-un fel. Btw, o varsta se poate?

| Simσηαღ explică (pentru AllenS):

16.El are 17 si de'asta sunt oarecum mirata adica. chiar cel mai bun prieten al lui mi-a spus sa insist ca i'a spus ca nu stie ce sa faca si una nu am mai fost in situatia asta pana acumlaughing adica eram obisnuita cu baieti destul de tupeisti

8 răspunsuri:
| pix a răspuns:

Un sfat ar fi sa nu ii spui mereu,, esti timid, esti timid, esti timid" (sper ca nu o faci) pentru ca asta il poate descuraja si mai tare. Explica-i ca v-ati putea intelege foarte bine, dar trebuie sa fii si tu putin mai linistita in preajma lui.se poate simti inferior (poate ar vrea si el sa fie mai,, nebun" dar nu ii permite atitudinea) ia.l usor si o sa fie bine!:*

| larisa_4510 a răspuns:

El te place pe tine? daca te place spune-i tu daca vezi k el e timid. daca e rusinos doar cu tine inseamna k te place :*:*

| trăncănici a răspuns:

Cu bărbaţi blocaţi nu faci treabă. Cînd s-or debloca,le vine de alta! Stai în banca ta,ca dacă vrei să nu regreţi mai tîrziu! Asta se cheamă că nu e copt ca bărbat.Un bărbat,cînd se coace, cade singur din corcoduş! Dacă scuturi tu corcoduşu' cu el acolo agăţat, s-ar putea să te doară capu' cînd o cădea de acolo.De ce ar fi nevoie să faci tu pe masculu'? Îşi poate denatura imaginea despre tine!"Virginii"sunt periculoşi, nu uita!

| Simσηαღ explică (pentru trăncănici):

Ce'mi place varianta ta de aspunslaughing

| jerrygabrielle a răspuns:

Incearca sa te apropii de el in alt mod.nu sa te duci la el si sa il iei foarte tare ca se pierde... spune-i ca il placi si daca tu esti mai indrazneata invita-l la o plimarebig grin

| Rebbeccca a răspuns:

Incearca sa il faci sa fie la fel ca tine :X

| Simσηαღ explică (pentru Rebbeccca):

Rebecopilashnebhunn,nu-l pot face sa fie ca mine fiecare este ceea ce este, probabil altii considera ca asta e o calitate.