Ar trebui totuși măcar sa îl salut dacă tot îmi iese în cale?
Ce aș face eu ( ceea ce am făcut și în viața mea într-o situație echivalentă). Îl vezi, va trece pe lâgă tine și tu pe lângă el. Să te faci că nu îl vezi. Dacă te salută el, răspunzi la salut dar fără să te oprești, continui dumul tău și mergi mai departe.
Ma ajuta asta sa trec peste bariera aia de trac și de disconfort ca e prin zona? Eu zic că nu. El nu este numai în zonă. Este într-o zonă care interferă cu viața ta, O fermitate din partea ta, rezolvă.
Coincidentele sunt una, destinul e alta. Poate ca ar trebui sa nu faci de data asta prostia sa te casatoresti daca zici ca e cu probleme deja. Crezi ca o sa rezolve ceva faptul ca-l tragi prin inel pe fraier? Deloc.
din ce povestesti, se pare ca tu ai probleme de cuplu ruite cu oricine, cu ala ai avut, cu asta nou ai, de fiecare data erai pe pctul dea te casatori.
Eu cred ca tu esti problema, mai bine treci la fetite, cu barbatii se pare nu te intelegi deloc, barbatii nu-s de tine
Vorbeste cu el! Intreaba-l cum de a ajuns in orasul acela si de cat timp e acolo. Doar el iti poate elucida misterul.
Și eu as fi curioasa de răspunsurile de genul sincer.M-ar interesa pe mine mai multe din lucurile ce s-au schimbat mai nou (si nu s-au putut atunci)dar fiind despărțiți și cu vieți separate probabil nu mai am dreptul.Dar ar fi ok sa îmi raspund la anumite întrebări.
Ce ma frapat pe mine în special e munca lui în zona asta în condițiile în care ani de zile cât am fost împreună nici nu a pus piciorul aici.Iar de când ne-am despărțit am auzit frecvent de la persoane cunoscute ca ba la văzut în X loc, ba în y, ba ca au văzut postat pe net (eu îl am la block) cu iubita lui poze de unde am locuit eu înainte, după din zona asta unde locuiesc acum, iar acum merge din magazin în magazin (cu distribuție) ceia ce face o întâlnire inevitabila ca doar ies și eu din casa.El specific locuind la sute de km de aici chiar alt județ.
Sincer l-am ocolit dar îmi vine sa îl trag de mânecă. Chiar și ieri părea ca nu ma văzut dar cred ca era imposibil fiind la distanta de doi pași de mine și cunoscand-ul suficient încât sa vad ca a zăbovit.
ThinkDifferent întreabă: