| FloryTrandafir a întrebat:

Buna!
Cum ar trebui sa ma port la un Botez cu iubitul meu si cu familia lui? Cat de bine, sa ma port, sa fiu in centrul atentiei pentru el, sa se simta cat mai bine cu mine, langa mine, alaturi de mine, sa fiu cat mai speciala pentru el!
? Fund@

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In primul rand asigura-te ca stii perfect regulile de buna purtare, fiindca la o petrecere va trebui sa aplici multe dintre ele: cine saluta primul in diferite situatii, cine cui se prezinta, cine intra primul in biserica, restaurant, etc, care este pozitia corecta la masa, cum se mananca diferite chestii, cum se folosesc toate tacamurile, paharele, etc.
In al doilea rand trebuie sa incerci sa fii cat mai simpla si eleganta. Imbraca-te elegant dar potrivit varstei tale, evitand hainele mulate, prea transparente sau scurte, tocurile prea inalte sau machiajul nepotrivit (daca esti adolescenta numai luciu de buze si, eventual, putin rimel, dar foarte discret). Fii politicoasa, zambitoare, nu vorbi excesiv dar raspunde cu placere la intrebbarile care ti se pun. Nu te da in spectacol consumand alcool, razand zgomotos, facand glume nepotrivite, dansand provocator. Prefera dansurile in doi pe care le stii bine si fara prea multe figuri. Nu face fite de genul eu asta nu mananc, mie aia nu-mi place, eu acum vreau aia, ci respecta deciziile luate de parintii lui.

| FloryTrandafir explică (pentru Brigaela):

Sper sa ma descurc...bine ca stiu si eu astea care le-ai zis dar avand emotii ma simt panicata..adica ma gandesc sa nu o fac lata la ceva.

| Brigaela a răspuns (pentru FloryTrandafir):

N-o s-o faci lata daca nu incerci sa iesi in evidenta.

| FloryTrandafir explică (pentru Brigaela):

Eu sunt mai nebunatica de fel de aia am spus.

| Brigaela a răspuns (pentru FloryTrandafir):

Sunt sigura ca te vei descurca bine daca iti folosesti toate resursele de politete si buna crestere.

9 răspunsuri:
| stefioctavia a răspuns:

Fii tu insuti fii normala ca in orice zi doar sa fii soarte politicoasa cu parintii lui si sa va iubiti mult.succes!

| mihaela2808 a răspuns:

Eu zic sa fii tu insati cu el, cum te porti de obicei in preajma lui.

| OneGentleman a răspuns:

Sa fii tu insuti, sa fii naturala, sa fii atenta la detalii, sa fii politicoasa cu toata lumea si bunele maniere sa fie la locul lor, nu vb prea mult si si iubiti-va mult happy

| Siminik a răspuns:

Eu cred ca cel mai bine ar fi sa fi ceea ce esti in fiecare zi. Nu cred ca trebuie sa faci ceva iesit din comun, putina decenta, respect fata de parintii lui si atat.happy

| edddie a răspuns:

Ii tii mana pe penis toata noaptea, dar toata noaptea!