Întrebare recomandată | cristinanicolaa a întrebat:

Bună! Cum aș putea să fiu mai apropiată de frații mei dacă ei nu vorbesc cu mine și de multe ori mă exclud? Am un frate geamăn și un frate mai mic cu un an și ceva. Ei mereu au fost mai apropiați și eu când încerc să vorbesc cu ei nu îmi spun mai nimic și chiar aș vrea să fim mai apropiați acum ca trecem și printr-o perioadă greacrying

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Noi nu stim cauzele pentru care fratii tai se comportă asa cu tine, de cît timp se comporta astfel cu tine? Ce varsta ai tu dar fratii tai?

| cristinanicolaa explică (pentru CristiDinBucuresti):

Eu cu fratele meu geamăn 16, iar celălalt frate 14. Chestia asta se întâmplă de cam toată viața?

| cristinanicolaa explică (pentru cristinanicolaa):

Lol aici văd că emojiurile nu se pun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu garatez ca va ajuta dar icearca sa afli ce ii pasioneaza, despre ce discuta(jocuri, anime-uri, filme, sport, etc.) si exploreaza acele pasiuni, eventual le poti cere sfaturi.

| ionur a răspuns:

Pai sunt frați tai tu ar trebuie sai cunoști cu adevărat cel mai bine nimeni altcineva degeaba eu zic du-te ia-le la toți Câte o shaorma cu usturoi și un fanta cu struguri dacă ei tot la fel o sa fie cu tine deci? Ar trebuie sa stai sa vorbești cu frați tai și sale spui ce ai pe inima și în sufletul tău și poate nu știu sigur atuncia frați tăi o sa fie cum vrei tu.