| Boocky a întrebat:

cum as putea sa-l recapat pe fostul meu iubit. neam despratit de mai bine de juma de an. Cum as putea sa fac sa ne mai vedem odata ca sa pot sa'l cuceresc din nou. Am 20 de ani deja si il vreau foarte mult inapoi doar pe el pentru ca cel mai bine ma simtema cu el. Suntem ambii foarte dificili si prea mandri si asta nea despartit, dar acum am inteles ca vreau sa incep de la inceput. Nu ne-am mai vazut de cateva luni deloc, dar stiu ca nu e cu nimeni, avem un cunoscut comun. Help, pliz...nu stiu cum sal aduc inapoi la mine asa ca sa nu par prea dependenta de asta

7 răspunsuri:
| misssknow a răspuns:

Pfff trebuia sa iti dai seama de la inceput ce vrei acum cel mai bine ar fi sa-i spui ce simti si sa ii spui ca iti pare rau app intotdeauna un barbat este orgolios

| Arsels21 a răspuns:

Raspunsul il ai chiar in ce ai scris si suna cam asa "prieten comun". El te poate readuce in contact cu fostul la un suc, o intalnire de grup etc.
Good luck!

| D9THC a răspuns:

Nu ma pricep, dar :
il suni, il chemi in oras. cand va intalniti, ii exlici clar cum sta treaba. daca pare interesat probabil va merge, altfel n-are sens sa te obosesti

| ingerdraq a răspuns:

Suna l si invita l la un suc. Spune-i lui asta. spune-i ca sa mai acorde o sansa relatiei voastre. A vremurilor frumoase de demult. Spune i ce simti

| grgdlk a răspuns:

Zii, suna l incearca, daca nu vrea las o balta, asta e si va trece

Răspuns utilizator avertizat
| RetardedRacoons a răspuns:

Doi ani nu se uita asa usor, posibil sa gandeasca si el aceleasi lucruri. Cel mai sanatos lucru ar fi sa vorbesti direct cu el si sa nu mai ceri sfaturi strainilor.