In primul rand nu ai specificat cati ani ai. Conteaza foarte mult daca esti inca minora si mai ales cat de minora.In cazul tau presupun ca parintii tai incearca sa te protejeze deci acesta este motivul refuzului lor.Este alegerea ta ce vei face dar tine minte ca parintii vor afla chiar si mai tarziu sau daca va veti intalni.
Nu le-ai spus ca varsta nnu conteaza asa mult. Desigur nici sa iti gasesti vreun mos Acum ar trebui sa le explici si sa le spui ca asta vrei, si ca nu o sa poata sa te o preasca pentru ca simt anumite chestii...etc.
Daca esti majora, nu vad care ar fi problema 1
Daca esti mai micuta, tu 14 si el +5, este deja o problema!
Nu actiona impotriva parintilor tai!
Probabil ca si intre varstele parintilor tai exista o diferenta de cativa ani, in general cam asa e, deci ar trebui sa nu aiba obiectii, cel putin nu logice.
Tu 16 el 21 e perfect. Iese de o corupere de minori de toata frumusetea. Iti vand un pont: daca vreodata il pune dracu sa nu presteze bine, il reclami la politie pentru viol. E major deci va raspunde penal. Wew-Wew-Wew, vine politia, il ia si il baga in duba si va mai vedeti peste ani si ani.
Acum serios, daca as fi tatal tau nu te-as lasa cu un handralau de 21 de ani. Cum mi-ar calca ala pragul cum l-as lua de cap si l-as baga cu capul in zid. De mai multe ori, ca sa tina minte sa nu mai faca. Atenteaza la pudoare draguta, la pudoare! Cunosti termenul? Crezi ca saracii parintii tai nu-s cu inima cat un purice pana sa ajungi tu acasa? El nu are probleme. Tu prospatura, el cu moarlul in vant si uite asa se poate pune de "verginica". Probabil ca nu ai inteles esenta dar du-te pe la el pe acasa sa vezi ce patesti.
Salut! Sunt foarte curios daca tu te-ai intors la el sau el la tine si daca este asa cam ce a facut el in perioada in care voi ati fost separati? parinti tau au spus motivul pentru care nu il vor pe acel baiat? Varsta? Tatal meu a fost mai mare decat mama mcu 10 ani mama avea 17 ani si la 18 ani a si nascut primul ei copil si asta era acum 42 de ani deci? Lumea, Societatea era mult mai aspra dar acum? Daca tu esti sigura 100% la 100% ca te iuberste si nu te vrea doar pentru o noapte atunci sfatul meu este:
Sa te lasi Condusa de Sentimnte si sa iti traiesti dragostea la intensitate maxima ( nu neaparat sex) iubeste acum ca vor trece anii asa repede si nu ar fi pacat sa regreti?
Daca nu pentru Dragoste atunci pentru ce merita Sa Traiesti?
Daca nu pentru Dragoste atunci pentru ce merita sa Mori
Bună!
Am înţeles că tu ai doar 16 ani. Eşti încă minoră, iar el e major. Asta e o problemă. Părinţii tăi îţi vor doar binele, crede-mă. Nu acţiona împotriva voinţei părinţilor tăi, ei ştiu ce e mai bine! Mai aşteaptă măcar doi ani.
Stii cum se spune: Iubeste pe cine vrei tu, nu pe cine vor parintii tai! Daca ei chiar te iubesc te vor accepta cu el, cu tot. Iar daca chiar va iubiti intalneste-te cu el. Sper ca te-am ajutat!