Ai fi mai fericita daca te-ai ruga Creatorului ca la timpul pe care El il considera potrivit sa te ajute sa gasesti sotul cu care El stie ca ai fi fericita.Decat sa ai dezamagiri grave e mai bibe sa nu fiu cu nimeni.Cand eu aveam 19 ani un tip ma chema cu el peste tot si eu soeram ca vrea sa se insoare cu mine si cand dupa un an s-a insurat cu alta am pkans aiurea o gramada. Abia la 22 am ajuns sa fiu impreuna cu sotul meu caŕe avea 23 si se ruga pentru sotia lui de la 17 ani.
Nu poti sa iesi si tu cu prietenele tale, cine stie... poate ca baietii au un prieten care-i singur si iesind in grup, ajungi sa-ti faci si tu un amic.
Nu ai spus nimic despre motivul pentru care nu ai iubit, dacă ai asiprații prea mari sau fanteziste, dacă nu te curtează nimeni... pot fi multe motive și nu le putem ghici. Dacă însă nu te caută nimeni înseamnă că nu stârnești interesul băieților și trebuie să schimbi lucruri la tine. Poți începe prin a-ți schimba comportamentul, stilul vestimentar și să începi să ieși mai mult. Dacă în schimb ai pretenții să te combini cu un prinț arab, atunci probabil o să rămâi singură toată viața. Succes.
Nu trebuie sa te grăbești cu o relație doar de dragul de a o avea sau pentru ca au prietenele tale, încearcă sa te descoperi pe tine sa înveți sa te iubești și lucrurile o sa vina de la sine și o sa apară și o persoana potrivita pentru tine.
Buna! Ai 19 ani, deci ai o viata in fata! Preferi sa ai o relatie total nepotrivita, toxica, eventual cu lacrimi si durere, pentru care nu merita? Nu cred. Asteapta. Nu renunta la rabdare. Stiu ca e greu sa astepti omul potrivit, facut pentru sufletul tau, dar odata ce il intalnesti... vei simti. Si viata ta va capata o intorsatura foarte frumoasa. Acum eu nu zic ca daca esti singur e totul trist, dar in momentul in care ajungi sa ti cunosti omul, lucrurile se schimba- in bine. Si tot ce e bun, ia timp. Mai asteapta putin si nu te panica, stii ca, cu cat vrem ceva mai repede, cu atat acel ceva parca si mai mult fuge de noi? Iti vei gasi alesul, cand te astepti mai putin.
Buna eu zic sa nu disperi totul vine la timpul lui cu cât stai cu gândul parca cu atât nu îți vei găsi spun din propria experiența ca exemplu aveam 22 de ani și nu aveam relație toate prietenele aveau și a venit persoana potrivită fix când nu ma așteptăm și nu mai aveam nici un stres și acum sunt intr-o relație de aproximativ 4 ani profita de timpul care îl ai plimbate distreaza-te nu sta cu gândul numai acolo și totul se va schimba
anonim_4396 întreabă: