Incearca sa faci ceea ce-ti place mai mult... ceea ce te motiveaza sa mergi mai departe!
Prietenul/a nu reuseste sa te scoata din aceasta amorteala?
Mergeti la un film bun, la o piesa de teatru... faceti plimbari prin parc...mergeti ceva timp pe jos... Oricate vitamine ai lua...degeaba...daca sufletul si mintea iti sunt goale...Umple aceste goluri cu lucruri frumoase, placute...chiar utile!
Se numeste astenie de primavara. N-ai chef de nimic, nici macar sa te prezinti cu vreun nume...
Mananca fructe multe (cate un kil de mere zilnic) si trece in 1-2 luni!
Bun venit in club si mie mi se intampla asta. eu incerc sa nu ma las doborata de starea asta. ies cu prietenele, ma plimb. cel mai mult imi place sa merg cu vecinuta mea de 2 ani la plimbare. copiii ma relaxeaza mult si ma fac sa ma simt bine, iti dau o energie foarte mare. incearca si tu poate merge.
Si eu sunt de multe ori in starea de care ai vorbit tu.Mai ales cand ploua, sau nu ai cu cine sa iesi afara. Te inteleg si iti dau cateva sfaturi : vorbeste pe chat, cauta lucruri care nu te plictiseste niciodata, uita-te la tv, asculta o muzica buna care te relaxeaza. Cam atat am avut de spus.