anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ati reusit sa treceti peste o despărțire? E dureros după 3 ani in care ne-am facut planuri de viitor, il iubesc mult... e foarte greu. El a renunțat de a mai fi împreună.

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Timpul le rezolva pe toate draga mea, nu a fost el persoana potrivita, in viata cunoastem mai multe persoane cu unele ramanem pana la adanci batraneti sau cu altii/altele decat o perioada.
Incearca sa iti ocupi mintea cu alte lucruri, cu ce iti place tie, asculta muzica daca iti place uita-te la un film, fa iesiri in aer liber -sunt printre cele mai bune.
Nu te inchide in tine si te mai gandi la lucrul acesta pentru ca suferinta psihica la unii creeaza depresie, si depresie e greu de tratat, asa ca nu ai tu de ce sa suferi dupa un strain.
Dupa o perioada cand te simti ok si vrei sa o iei de la capat sunt sigur ca iti vei gasi un baiat bun.
Si niciodata dar niciodata nu te intoarce la cineva care te-a facut sa suferi cat de putin!
Deocamdata urmeaza sfaturile cu sa faci ceea ce iti place si iesitul in aer liber, eventual cu prietenii daca ai daca nu poti iesi singura sa te plimbi, e frumos afara e cald, e soare.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mam tavalit cu alte femei si a fost mai bine... dar daca o vad pe fosta in fata mea are nevoie de un pistol sa ramana in viata. Deaia nu a avut curaj sa dea ochii cu mine in trecut nenorocita

| Adry05 a răspuns:

în primul rând luându-ți puțin timp singură să plângi, să te descarci, să meditezi ca mai apoi să realizezi că da, e o diferența mare și dureroasă și-i duci doru, dar nu-ți poți petrece restul vieții într-o asemenea stare.
recomand să faci cumva să cunoști oameni noi, să faci lucruri noi, acest sens de noutate o să te facă să vezi că viața nu se oprește aici și că sunt multe bucurii pe care poți încă să le descoperi.
e bine să vorbești cu tipi, nu neapărat să te bagi în ceva serios, dar o să-ți dea sentimentu că uite, o să ajung să cunosc pe cineva și va fi bine.
alt aspect important e să te gândești la toate defectele lui, lucruri care îți displăceau profund la el și care te enervau constant, gândește-te cum ar fi fost traiul permanent lângă cineva cu asemenea defecte. Inclusiv faptul că a ales să renunțe la tine.

| Freya1 a răspuns:

Simplu.Am răbdat atat de multe incat m-am ambiționat să pun punct după o relație de 8 ani.Si bineinteles cu sprijinul actualului meu iubit ce imi era prieten pe atunci.

| Nemessys a răspuns:

Socializand și ocupându-ma de ceva, uitat și șters orice lucru care mi-ar fi putut aduce aminte de acea persoana

Secretul este sa îți ții mintea ocupata, cu cât e mai ocupata cu atat mai bine pentru ca nu ii poate fugi gândul la fostul partener. Cu trecerea timpului, totul o sa treacă.

| Crackman a răspuns:

Treci peste... cauta mai bine

| ancaval a răspuns:

Și ce dacă v-ați despărțit? Nu mai există băieți? Mai există, și poate or fi mai de Doamne ajută decât ăsta ce te-o lăsat. Lasă-l, dă-i pace, ducă-să.

| Hannah06 a răspuns:

Investeste in tine..sa fii independenta mental, financiar si din toate punctele de vedere.Sa stergi cu buretele nu ai cum, iar daca el a ales asta, inseamna ca el nu mai era de mult in relatie si nu ai cum sa tii un om fortat langa tine. Trebuie sa accepti ca nu ai incotro si o sa vezi ca o sa apara cineva mai bun.

| Viorelaa26 a răspuns (pentru Hannah06):

Va multumesc tuturor. Sper sa reusesc sa trec peste?

| Simpatic a răspuns (pentru Viorelaa26):

Pai trebuie sa reusesti sa treci peste, cum a mai spus cineva aici nu au murit toti baietii, mai sunt destui baieti calumea care-s singuri, sigur o sa gasesti ceva bun pe viitor, dar deocamdata concentreaza-te pe uitarea relatiei nocive si gandeste-te la planurile pentru viitor, daca ai un job ocupati-ti timpul cu el, daca ai un hobby la fel, daca iti place citeste, daca iti place iesi in aer liber, vezi filme, vorbeste cu prietenii, orice numai nu te mai gandi la el.