Buna,
O relatie daca baiatul este mai mare ca si fata este chiar buna ( ideala as putea spune ) dar conteaza si cu cati ani este baiatul mai MARE CA SI FATA. Daca este pana in 6 ani iarasi este bine ca varsta nu ii departeaza pea mult si tu sa fi depasit macar clasa a 10.
Daca nu este asa si esti la liceu, iar el mult mai mare se subantelege ca el te manipuleaza si profita de tine si tu stii o prostuta, in unele cazuri este adevarat pentru ca fetele se schimba mult ca personalitate dupa liceu.
Daca ai peste 22 de ani baiatul poate sa fie mai mare cu pana la 10 ani - deci lucrurile sunt mai bune pe partea asta.
Succes in relatie si cei din jur cand ai o relatie tot timpul te privesc altfel, de ce, pentru ca atunci constientizeaza ca tu sau el sunteti capabili de o relatie ( lucruri care schimba multe pareri si face loc pentru pasiunile nespuse ale altele sau altii sa iasa la iveala)
In principiu, dragostea nu tine cont de varsta.
Dar se poate ca la un moment dat, orizonturile persoanelor indragostite sa se schimbe din cauza dorintelor varstei respective, iar drumurile lor sa se desparta.
Se spune ca varsta nu conteaza intr-o relatie. Daca ti se pare asta o problema ia gandeste-te cum este ca fata sa fie mult mai mare(asta a fost in cazul meu). Cel mai important este sa nu ascultati de barfele celor din jur. O vorba rautacioasa poate sa vina si din cauza ca sunt invidiosi uneori. Daca privesti din partea baiatului, este int-un fel mai bine (este mai frumos sa "cresti" o copila decat sa dai peste una acre vrea doar as te jupoaie de bani).
Nu. Mie, spre exemplu, mi se pare mai OK ca băiatul să fie mai înalt şi un pic mai mare la vârstă decât fata.
Salut!
Nu este nici o problema daca baiatul este mai mare decat fata, dar cam depinde cu cat.
La o varsta sub 18 ani chiar daca baiatul e mai mare cu fata decat 4 ani pare mare, dar daca ai peste 18 ani nu conteaza foarte mult ca la minoritate!
Da conteaza enorm,dar nu pentru''lume'' ci pentru voi doi,crede-ma lumea chiar nu conteaza absolut deloc,nu e treaba lor. uite ce e,daca el e mult mai invarsta decat tine,la inceput nu conteza,va iubiti,etc,dar dupa un timp o sa realizati ca fiecare vrea altceva de la viata,de ex tu vrei sa faci ceva ce nu ai mai facut ca esti tanara,si pentru el nu prezinta nici un interes pentru ca el a mai trecut prin asta,deci nu e nimic nou. poti invata multe de la el,asta e adevarat,dar nu vei ramane toata viata cu el,poate el va vrea copii de ex,si tu nu ca pentru tine e prea devreme, si tot asa, it spun didn propie experienta, la sfarsit tot vei suferi, tot va veti despartii, cel mai bine e sa ai pe cineva de varsta ta
Salut.
Mai depinde cam asa:
Sa ai o inaltime cat baiatul (nici chiar cat el) si acela sa fie o persoana mai buna. Parerea mea.
Regards, Woozie_Triade@Yahoo.com
Nu conteaza nici varsta nici inaltimea, daca va iubiti nu conteaza nimic altceva, iar lumea nu are decat sa vorbeasca este viata ta.
Pai cand fata are 30 si baiatul 35 e ok, dar cand fata are 12 si baiatul 17 nu e.
NU conteaza. daca voi va iubiti chiar nu conteaza varsta. daca e de 10-20 de ani diferenta mai zic.dar daca e mai mare cu 3-4 ani nu conteaza
Nu baga in seama ce spun cei din jur ..ascultati inima ..si doar atunci vei stii ce sa faci. Sper ca te-am ajutat
Varsta nu conteaza niciodata intr-o relatie..mai ales ca baiatul este mai mare..ai de invatat din orice experienta
Hey. Sincer, eu spun ca nu conteaza varsta. Si sti cum se spune tu saruti guraa lui nu gura lumii. Ia decizia corecta. Sper ca te.am ajutat
Mda. adica 2-3 ani nu prea ar cont dar totusi daca este mai mare diferenta atunci conteaza ft mult nu poti vb de o relatie cand baiatul are 16 ani si fata 11
Buna
Daca este mai mare decat fata hmm sa zicem ca nu este nimic dar daca va iubiti atatt de mult poate sa zica lumea ce o vrea atata timp cat prieteni apropiati si cativa amici care se abtin sa comenteze sunt de pare voastra atunci tootul este oke:* si nu este nici o problema treaba ta ce faci si nu trebiue sa asculti in gura altora Succes