| ☆ Danny☆ a întrebat:

Cum il pot convinge pe tatal meu sa ma lase mai mult la verisoara mea mai mult?
Multumesc!:*

Răspuns Câştigător
| Madleneee a răspuns:

Buna! Cred ca ari trebui sa il rogi mai mult dar ca sa te lase ar trebui sa faci ceva special pentru el.Ai putea sa il ajuti la treburi si sa fii mai ascultatoare. Daca ai frati sau surori sa te intelegi mai bine cu ei...Mult succes! Pop:*

3 răspunsuri:
| hamsterx a răspuns:

Ii poti spune ca iti place foarte mult compania ei, ca te distrezi mult cu ea si chiar ca invatati impreuna. ii poti zice ca faceti exercitii la matematica, sau ca te invata sa faci o anumita prajitura, chiar daca nu este asa, poate.
astfel tatal tau va intelege ca verisoara ta este o companie placuta pentru tine si ca te poate ajuta mult prezenta ei.si asa va capata incredere in ea.
bafta:*

daniela
| daniela a răspuns:

Convinge-l ca, compania ei iti place si-ti face bine... ai ce invata de la ea (oare? sper ca nu am dat-o in bara)

| Sოﺁℓε a răspuns:

Buna seara! in primul rand trebuie sa dai dovada de multa maturitate si sinceritate pentru ca parinti tai sa aiba mai multa incredere in tine vorbeste cu el si roagal sa te lase la ea si asugural ca nu o sa faci nimic prostesc si asa el o sa te lase la mine nu este nevoie numa sa zic ca ma duc undeva si parinti ma lasa.