| ☆ Danny☆ a întrebat:

Cum pot face in asa fel in cat sa se pastreze mai mult timp curatenia in camera noastra(a mea si a fratelui)? Deci fratele meu face mereu dezastru...Mama mea vine dimineata la call meu la birou unde isi bea cafeaua si lasa numai urme de cafeaangry. M-am saturat! Nu stiu cum sa fac sa se pastreze curatenia! Unii imi zic ca sunt obsedata de curatenie dar...cum sa zic?! Nu suport dezastrul! Ma face sa ma simt naspa. Obosita! Daca e dezastru nu pot sa imi fac temele! Nu dorm linistita cand ma gandesc ca i dezastru! Va rog dati-mi cel putin 5 sfaturi!

10 răspunsuri:
| viatadecacatt a răspuns:

Si la mine face soramea(dobitoaca) un dezastru la mine in camera.Ameninta-l pe fratele tau ca daca mai face atata mizerie si NU isi strange jucariile dupa ce s-a jucat cu ele va ramane fara, ca doar e mare are 8 ani(stiu din intrebarea precedenta) si trebuie sa inteleaga, spune-le si parintilor tai sa vorbeasca cu el sa numai faca asa.

| usernamealy a răspuns:

1. vb cu ei si spune/le ce te deranjeaza
2. aliaza/te cu tatal tau asta daca el e ca tine

| zuzulici a răspuns:

In primul rand roagal pe fratele tau sa aiba si el grija de curatenie.adica chiar daca e baiat totusi trebuie sa fie un pic responsabil, vorbeste si intruestel... si in legatura ca mama ta, atragei atentia, tu nu cred ca te duci in camera ei si faci dezordinetongue
deci:
1: vorbeste si roagal pe fratele tau sa fie mai atent
2: daca nu silestel sa-si faca curatenie
3: DACA NU MERGE SPUNEI MAMEI TALE K NU INTELEGE SI E PREA DEZORDONAT
4: roag-o frumos pe mama ta sa-si ea o farfuriuta sa nu mai lase pete:*:*:* bft

| Bianca_4346 a răspuns:

Fa niste regulistraight face

| ღ♥ღuLyღ♥ღ a răspuns:

Eu zic sa il iei cu frumosu' pe fratele tau si sa ii zici ca dupa ce foloseste ceva sa il puna la loc si de exemplu sambata sa faceti curat impreuna, ma refer la datul cu aspiraorul, stersul prefului etc. Cat despre urmele de cafea lasate de mama ta nu cred ca este asa de grav, mama ta asigurand in mare parte curatenia in casa daca ii vei spune va stergewinking.

Cum ziceam explica-i fratelui tau ce este bine si ce nu. O data si o'data nu ii vei mai face tu curat si iti va duce dorul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cind gaseam jucarii prin casa luau drumul containerului.

Răspuns utilizator avertizat
| iooaaaannnaaa a răspuns:

Pai eu spun ca ar trebui sa ii sa vb cu parintii despre asta foarte serios si nu stiu altceva...scuze...sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice ai face, sa nu faci curatenie dupa el, ca se invata asa, si nu numai ca o se ajunga toata treaba pe tine, da se si invata lenes, si o sa-i faca foarte rau in viata, si nu cred ca vrei asta.

| kUuKii a răspuns:

straight facestraight face hmmm... n-am nici o idee laughing la mine i kamera e razboiu mondiallaughing