| Anonim20000 a întrebat:

Cum pot sa aflu daca un baiat a fost(sau inca mai e) cu una?
Acum cateva zile am fost la un spectacol si in timp ce vb cu o vecina, l-am vazut ca statea langa ea(aproape ca o lua in brate) dar, dupa aceea el m-a sarutat(ei 2 au mai fost impreuna vara trecuta, dar au ramas prieteni buni.si noi 2 am mai fost pana acum 2 luni).Pe drum una i-a zis ca parca el zicea ca o iubeste p-aia,dar m-a sarutat pe mine si el a zis 'da si?'/Eu l-am intrebat de cateva ori daca e adevarat si mi-a zis ca nu,iar cand ii ziceam de acel rasp(da si?) imi aicea'eahh am zis si eu asa' sau d-astea.El stie ca eu inca mai tin la el,si mi-a mai zis ca si el inca ar mai tine la mine.
Azi, o amica de-a tipei aleia(niciuna nu prea ma suporta) mia- zis ca el s-a certat cu aia din cauza mea ca atunci ei erau impreuna si el m-a sarutat pe mine.O alta fata tot spunea ca nu este adevarat, ca de fapt nu erau impreuna etcchatterbox

Va rog mult sa ma ajutati! Chiar nu stiu cum pot sa aflucrying(
Ps. fara rasp gen'intreaba-l pe el sau s-o intreb pe ea sau pe cele care mi-au zis de presupusa cearta!
El este genul genul mai vagabond etc deci...chiar nu stiu ce sa cred!

help! funda plus vot!

1 răspuns:
| Petrica44 a răspuns:

Buna! Sfatul meu este sa-l lasi in plata domnului cu tot cu vecinele lui. Oricum in final o sa ramana singur..."cine alege, culege"! Cauta-ti un baiat care sa te merite si nu te mai uita la creaturi preistorice gen ex prietenul tau.Succes!