| mihaelaaaaaaaea a întrebat:

cum pot sa imi dau seama daca un baiat ma place? Add claudia_vip9@yahoo.com si va dau informati mai multe. Dau vot+fundita raspunsului castigator si vot celorlalte raspunsuri kiss love struck

Răspuns Câştigător
| HackMyWorld a răspuns:

Pai. din moment ce te place, te priveste aproape fara incetare, incearca sa converseze cu tine pe mess cat mai mult, pentru a afla mereu lucruri noi despre tine, cu tine se comporta altfel decat cu alte fete, pentru el esti mult mai specialatongue

9 răspunsuri:
| teddi a răspuns:

Nu poti afla daca un baiat te place numai stand cu mainile in san? Trebuie sa incerci sa intrii in vorba cu el pe orice tema si lucrurile o sa mearga de la sine inteles.

| Aylee a răspuns:

Te ajut eu.

| JohnnyBi a răspuns:

Iti face ochi dulci, se uita lung dupa tine, daca il bagi in seama tinde sa se rusineze sau sa evite conctact vizual (se uita in pamant, oriunde altundeva decat in ochii tai). dar majoritatea daca se uita la tine si tu ii faci cu ochiul o sa roseasca. se poate vorbi prin prieteni despre o "parere" de-a lui despre tine.

Răspuns utilizator avertizat
| lumipapusica a răspuns:

Ok pai mai intai te uiti daca se uita dupa tine sau daca face glume cu tine si cerei ajutorul si vezi daca te ajuta bagate mai mult in seama cu el vb pe mess si o sa vezi daca te place

| Vuitton a răspuns:

Pai uite... daca ai intrat vreodata intr-o conversatie cu baiatul nu cred ca ai fost atenta la picioarele lui, adica ceea ce vreau sa zic e ca daca e interesat de tine, daca te place si alte chestii, il tradeaza varful degetelor de la picioare, daca chiar il intereseaza de tine fara sa stie isi indreapta spre tine degetele de la picioare, ma rog daca esti la 100 d metri d el si aveti o conversatie nu o sa stea spre tine laughing dar intr-o conversatie intre 2 sau eu stiu cate persoane in general asta e. elementul

| Awesom a răspuns:

Cand un baiat te place el nu poate sa-ti spuna direct ca te place, pentru ca tu poate il consideri doar un amic si atunci degeaba incearca el sa te cucereasca ca tu l-ai si plasat in friend zone.

| BlueR a răspuns:

Il intrebi pur si simplu! Sau daca nu vrei sa-l intrebi, ii zici tu ca il placi si el iti zice "Ok! Si?" sau "Si eu te plac." Si asa afli daca te place.

| c4t4lin a răspuns:

Daca face glume cu tine nu inseamna neaparat ca te place...