| maria121 a întrebat:

cum pot sa-mi conving parintii sa-mi ia un Iphone, eu am incercat multe dar nu am reusit, iar fratele meu are?

Răspuns Câştigător
| Lamaitzza a răspuns:

Buna Maria, eu una nu te-as sfatui sa faci ceea ce ti-a sugerat axeldavid deoarece se numeste prefacatorie, si asa o sa iti ranesti parintii. Banuiesc ca fratele tau este mai mare si probabil de aceea lui i-au luat Iphone.Sa ai un asemenea telefon, adica scump si fragil necesita multa responsabilitate deoarece un telefon scump bate la ochi si tu fiind fata esti o prada usoara golanilor de pe strazi, nu cred ca ti-ar conveni sa iti dea cineva in cap ca sa iti ia Iphon-ul.Fratele tau este baiat si daca este mai mare na, este mai puternic, mai responsabil.Intelege-ti parintii, fac asta pentru binele tau, sunt sigura ca atunci cand vei fi mai mare o sa iti ia si tie un telefon la fel de bun sau poate chiar mai bun.Momentan multumeste-te cu ce ai si nu cere mai mult decat meriti, in al 2 lea rand aceste telefoane sunt scumpe, si gandeste-te ca sunt lucruri mai importante decat telefoanele cum ar fi :mancare, facturi etc etc. Daca ii vei asculta, vei invata bine si nu le vei sari in cap la orice sunt sigura ca in timp iti vor lua Iphone. Si in al 3 lea rand parintii tai nu numai ca procedeaza ca orice parinte care se gandeste la binele copilului sau dar se gandesc ca probabil un Iphone o sa te rasfete, o sa vrei dupa aia altceva mai bun si mai bun pana cand ei nu vor mai putea face fata.Deci mult noroc si invata sa te multumesti cu ce ai din cand in cand!:*

6 răspunsuri:
| axeldavid a răspuns:

Zi si tu plangand parintilor tai ca pe tine nu te iubesc si il iubesc doar pe fratele tau fiindca lui i-au luat telefon si tie nu. intreabai daca ai fost adoptata si face diferente intre voisi din cauza asta nu iti iau si tie iphone

| Iulian03 a răspuns:

Si De ce nu te joci pe Iphonul lui fratele tau?

| Cosminuțul a răspuns:

Doamne ce petentiosi sunteti ma copii, un Iphone ce n-as da eu dar nu avem bani ce vrei pune`i pe parintii tai la sapa la cules de porumb sa faci ban pe ban sa-ti dea tie cadou iPhone ( nici nu am macar un telefon al meu) Aia e eu nu fac din astea cu parintii mei imi bag pla in el de telefon la ce va trebuie telefoane? sa va laudati? laughing Hai pa

| MarYan00 a răspuns (pentru Cosminuțul):

Right laughing

| Ralu_Ralucą_1987 a răspuns (pentru Cosminuțul):

Bine ca stii vorbi urat!

| CipriSXX a răspuns:

Daca ai o familie cu o situatie financiara favorabila ia si tu cativa zece. spune-i si tu ca un iPhone de ziua ta ti-ar umple inima de bucurie. si nu mai aduce la subiect...doar asaaa duminica..rar