Direct dupa cearta iau cheile de la usa, deschid usa, ies si merg pe afara, pana stiu ca se calmeaza parintii. Sau daca eu sunt cea nervoasa ies afara si stau singura pana imi trec nervii apoi chem prietenii.
Meditezi,iti dai seama unde si cum ai gresit si apoi iti ceri scuze! Te vei simti mult mai relaxat atunci cand ai tai te iarta!
Eu de multe ori as pleca de acasa, si sa nu ma mai intorc pana nu isi baga mintile in cap.bine,asta in cazul in care ai dreptate.cand ai gresit te iei si mergi sa te plimbi singur daca se poate, daca nu iei un prieten bun si te confesezi. face atat de bine sa te asculte cineva.
Eu ascult muzica in special rock, mereu ma calmeaza si ma face sa-mi spun" Stai calm, Elibereaza-te de furie, Ca nu e vina ta". Rock-ul nu este recomandat celor care nu-l sufera sau celor ce nu-l inteleg pe deplin. Asta fac cand sunt nervos sau ma uit la tv ori fac o mica alergare.
Esti de al meu, cand sunt furios eu ascult hard rock/metal/heavy metal, dar doar atunci.
eu fac ce imi spune sufletul o.o
Eu ascult oasele cum se rup cand dau cu pumnul in perete
Poi..eu ma cert cu mama..merg la mine in camera, inchid usa si butonez telefonul sau ascult muzica sau ma uit la tv
Imi pun castile in urechi, ascult niste muzica si ma intind pe pat. Ma gandesc la alte lucruri si imi trece
Cred ca cea mai buna metoda ar fi sa iesi pe afara cu prieteni. Mai radeti, va mai distrati si o sa uiti de cearta.
Sa stau la mine in camera si sa ascult muzica iar cand ma calmez ma duc la ei si le cer scuze daca este vina mea.