| Cata240 a întrebat:

Cum putem mentine o relatie la distanta fara sa ne simtim constransi? Dupa o saptamana prietena mea s-a saturat si dintr-odata mi-a spus ca isi inchide facebook-ul si ca nu mai vrea sa continuam. Amandoi suntem obisnuiti sa fim liberi dar ne iubim mult. Se poate face ceva? Relatiile la distanta mi se par obositoare dar nu vreau sa ne despartim.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In primul rand trebuie sa va intalniti si sa va cunosteti in realitate, sa petreceti macar cateva saptmani impreuna. In al doilea rand trebuie sa aveti un orizont de asteptare, o speranta. De genul: peste 2-3-4 ani ne vom muta in aceeasi localitate si relatia va deveni un normala. Nu trebuie ca orizontul asta de asteptare sa depaseasca 3-4 ani (e optim sa fie maxim 2 ani). Altfel, relatia are sanse minime.

4 răspunsuri:
| Dobrin_Maria_1999 a răspuns:

Intalniti-va in vacante.

| vocea a răspuns:

Daca va iubiti distanta o sa va afecteze pentru ca o sa va fie dor unul de altul, dara daca va iubiti nu vad de ce sa va despratiti si va puteti intalni in vacante si o sa fie mult mai frumos

| methodmen a răspuns:

E destul de greu sa tii o relatie de la distanta mai ales daca va vedeti f rar.

| unknøwn a răspuns:

O relatie la distanta nu-i relatie.
E o iluzie.
N-ai mentionat varsta.
Una-i relatia la 16 ani, una-i la 23, una-i la 28, una-i la 35.
Oricum o faci gresit.
http://www.tpu.ro/......t-de-mine/

Facebook-ul nu-i ca sa cunosti oameni. Exista 2 categorii de oameni care frecventeaza site-ul ala. Minoritatea, baietii destepti care umbla cu reclama/aplicatii/... si fac o caruta de bani de pe urma majoritatii.
Majoritatea care nici nu merita descrisa, e formata din drone blocate intr-un sistem nasol rau de tot cu creierele spalate si umplute cu informatii total inutile care distrag atentia de la adevaratele necesitati.

Chestia cu "retea de socializare" e la oha. Nu poti sa zici ca exista retea de socializare computerizata. Pur si simplu omul nu e facut sa comunice informatic.
Ai 21 de ani cois. Ai nevoie de altceva la varsta ta. Nu de crescut copile.