Castiga-i increderea mai intai.Eu unul de obicei cand intreb o fata ceva intreb ca sa aflu ce parere are despre mine ca sa vad cum e genul dar fara ca ea sa isi dea seama. Uneori trebuie si ceva timp.A, da nu ii spune indirect si pastreaza-ti calmul...Succes.
Spune-i ca o placi si intreab-o daca si ea simte ceva pentru tine. Isi va da seama ca vrei sa fiti impreuna.
Dar spune-i in fata. Una din cele mai enervante greseli pe care le faceti voi, baietii, e faptul ca intrebati pe mess sau prin sms. Pareti nesiguri pe voi.
Eventual, invit-o undeva, la un suc ceva, si intreab-o dar nu o lua direct.
Parerea mea e ca ia-ti sufletul in dinti si du-te la ea si intreab-o de pierdut nu ai nimic de pierdut de castigat ai.Aici poti sa castigi sau sa ramana totul la fel.Nu ai nimic de pierdut.
Mult succes cu fata.
Incearca sa te imprietenesti cu ea si cand crezi ca esti pregatit intreab-o, dar sa nu fie si alti colegi, prieteni sau cunostinte, daca te refuza te vei face de ras in fata lor, asa ca sa fiti doar voi doi cand o intrebi.
Eu te sfatuiesc sa stai aproape de ea o zi 2 si apoi sa megeti amandoi intr-un loc putin mai departat de prieteni tai si ai ei si sa-i spui ca este draguta si ca vrei sa fi cu ea
Sa o Intrebi? Da ce esti bunicu?
Nu o mai intreba... sarut-o direct si isi v-a da seama ca vrei sa fi cu ea... oricum succes!