Uite, si eu am trecut prin asta acum doi ani, fiind singura la parinti, cand imi doresc ceva vreau sa pice automat din cer dar vezi tu, nu e posibil. Parintii ne iubesc foarte mult dar de cele mai multe ori nu pot sa ne indeplineasca o dorinta chiar in acel moment, la mine cel putin a durat 5 luni pana mi-am primit Iphone-ul. Insa stii cum e? Mereu cand iti doresti ceva, il vrei asa de mult, iar dupa ce il primesti nu mai are importanta. Asa e si cu telefonul acesta. Intelege-i pe parintii tai daca nu pot sa iti ofere unul acum, in cel mai scurt timp o sa o faca, pentru ca ei te iubesc.
Du-te si munceste ca sa vezi cum se fac banii si dupa aceea sa intrebi pe TPU de ce parintii tai isi rup spatele pentru tine.Baga-ti mintile in cap fetita.
Poate au si parintii tai lucruri mai importante de facut cu banii decat sa ii dea pe iphone uri
În locul părinţilor te-aş bate cu ciocanul în cap...
Pune mâna şi munceşte frate nu aştepta nimic.Nimeni nu e obligat să muncească pentru tine.Dezvoltăţi abilităţile extrem de bine pentru ca la 18 ani să pleci de acasă nu să stai şi să cerşeşti bani părinţilor. Pune-ţi capul la contribuţie şi găseşte ceva de lucru.
Şi de ce ai vrea iPhone ce nu-ţi place un telefon mai modest? Sau vrei doar pentru că aşa e moda? Nu prea cred că telefonul îţi face de mâncare, te spală sau îţi citeşte... Aşa că gândeşte-te mai bine la ce vrei...
Promite le chestii,,
Fii draguta... Dar si intelegatoare poate e un efort si
Pt ei. Nu fi egoista, gandeste te si la
Asta...