Sanda imi pare rau ca spun asta dar parerea mea e ca nu te iubeste. Cel putin pentru mine asta nu inseamna iubire.Nu stiu cat de mult ma pricep la capitolul asta dar de un lucru mi-am dat seama ca daca cineva te-a inselat sau te-a ranit vreodata sa fi sigur ca o face si a 2-a, a 3-a oara (sti tu vorba aia e mult pana incepi). Eu stiu ca atunci cand iubesti vrei sa petreci cat mai mult timp cu persoana iubita (bine nici 24 din 24 si sa nu mai vezi pe nimeni in afara de el/ea), o respecti, incerci sa o faci fericita pentru ca daca il/o vezi pe el/ea fericit/a esti si tu fericita.Mai cunosc un caz asemanator si cum am mai spus asta nu e iubire.Eu daca as fi in locul tau as discuta serios cu el iar daca nu ajung la nici un rezultat m-as desparti de el chiar daca m-ar durea enorm dar mai bine acum decat sa astept si sa imi fac mai mult rau si mie si lui.Gandeste-te bine pentru ca orice persoana merita sa fie iubita si respectata, chiar daca suferi la inceput cu timpul o sa fie mai bine. Sper ca ti-am fost de ajutor cum spuneam nu sunt prea buna la capitolul dragoste.
Mai avand in vedere ca se poarta asa. nu prea merita atentia ta. oricat de mult ai tine la el nu il lasa sa te insulte sau sa. ti fure libertatea nu e corect.eu cred ca nu te mai iubeste din moment ce se poarta asa urat cu tine. eu totusi merg pe ideea ca ar trebui sa discuti cu el problema asta indiferent de consecinte, asuma. ti riscul asta. dac nu se rezolva nimic intre voi dupa ce vorbiti deschis si cu curaj cred ca ar fi cazul sa. l parasesti chiar daca ti la el. nu ar trebui sa suporti asemenea comportament. mai ale sdin partea lui, care se presupune ca te **iubeste**. ai incredere in tine ia. ti inima in dinti si risca. viata merge inainte. eu sper ca ti.am fost de ajutor. pwpici si ai grija ce faci. **fundita:d**
Ar trebui sa vorbesti serios cu el, pai ce baiat mai e si asta sa nu te scoate nicaieri.Eu zic ca nu te mai iubeste si isi bate joc de tine lasa-l balta poate el mai are si pe altabafta
Comporta-te si tu asa cum se comporta el, fii indiferenta...si ai sa vezi cum o sa se simta el
papa pupici :*
Sunteti casatoriti? Dupa ce scrii, parca ati avea cel putin 10 ani de la casatorie. Daca nu te poate pune si pe tine undeva in planurile lui atunci nu ai ce sa-i faci. Adica, in afara de papuci, nu ai ce sa-i dai, sorry.
Poate sa luati o pauza, sa vada cum ii va fi singur, sa-si revizuiasca un pic planurile si comportamentul, nu cred ca o singura discutie intre voi ar rezolva mai mult.