Cea mai grea perioada nu e nicidecum imediat dupa. Primele zile nu am simtit decat un mic regret. Apoi insa vine partea mai grea. Vine partea in care iti lipseste aceea persoana draga si toate obiceiurile ( ei care in timp din tampite sau enervante au devenit parca un pic atragatoare) iti lipsesc. Mereu e aiurea dupa o despartire. Important este sa intelegi ca trebuie sa mergi mai departe. Sau poate sa intelegi ca trebuie sa lupti mai mult. Trebuie ca dupa ceva timp in care ai iubit fara sa gandesti, sa si gandesti fara a iubi ( sau macar sa incerci sa faci asta ). Analizeaza situatia si vezi daca tu crezi ca s-a gresit undeva, ca despartirea nu e cea mai buna solutie. Daca insa nu va potriveati si despartirea a fost logica, trebuie sa accepti asta. Vezi unde ai gresit in relatie tu si tine cont de asta pentru viitoarele relatii. E important sa intelegi ca si tu ai gresit. Important este ca inainte de o alta relatie sa fie un pic de pauza. Fara aceasta pauza nu vei putea realiza cele mentionate mai sus. E important sa iti dai seama ca viata merge inainte si fara aceea persoane. Gandeste-te ca inainte sa apara aceea persoana faceai multe chestii care te ajutau sa te simti bine ( pe care in timpul relatiei poate le-ai diminuat ). Incearca sa gasesti calitati in alte persoane ca sa vezi ca totusi persoana aceea nu era unica. Cand ai puterea sa flirtezi cu alte persoane zilnic inseamna ca poti merge mai departe.
Facand sport, citind si redescoperindu-ma! Mi-a placut mai mult de cea "de dupa"despartire decat de cea "dinainte". Cand ajungi sa te pretuiesti si sa te iubesti, o vor face si cei din jurul tau.Increderea in tine e cel mai important lucru! Bafta
Cu timpul. E greu, stiu. Asa gandeam si eu la inceput. 'Ca el nu mai gasesc', 'N-o sa-l uit niciodata' etc. Si sunt uimita sa spun ca incet incet incep sa mi-l desprind din minte si din inima. Timpul vindeca tot. Si prietenii. Au si ei rolul lor.
Foarte greu e putin spus.Eu sunt si genul de persoana care pune sufelt si in cel mai mic lucru.Sincer,eu am crezut ori ca mor ori ca innebunesc si fara nici o exagerare.Inca nu mi-am revenit complet si partea cea mai proasta e ca dupa ce ai fost ranit nu mai ai incredere in nimeni si nimic, ramai cu niste chestii(mie una asa mi s-a intamplat), ranile sunt mereu deschise si cum te mai loveste cineva te doare si mai tare. Dar. in fine...sti tu vorba aia "Timpul le rezolva pe toate". Trebuie sa fii tare si sa te gandesti la persoanele care tin cu adevarat la tine.Te pup.
E greu de definit in cuvinte ce inseamna o despartire...Nu am scapat de sentimentul de vinovatie fiindca intr-un fel m-a marcat intr-atat incat cu greu pot sa imi regasesc increderea in mine.Nu pot sa spun ca mi-am revenit complet dar rezist, iar asta conteaza.Inca trec prin anumite momente(amintiri)grele. Dar cum am trecut eu prin mai multe in viata pana acum va trebui sa merg inainte si de-acum inainte cu speranta si credinta.Cand stii ca ai iubit cu adevarat e greu de crezut ca vei avea puterea sa"treci"peste amintirile care nu pot fi uitate vreodata.Asta e...De uitat nu voi uita niciodata cele mai insemnate momente, asta se stie.
Adu-ti aminte de momentele neplacute petrecute alaturi de el si gandeste-te ca nu mai trebuie sa treci prin acele momente
Nu va mai luati de raspunsul lui Harciog... A fost foarte sincer si realist in analizarea problemei despartirii! Intr-adevar daca ma gandesc la momentele mai putin placute imi spun "Da, mai bine fara el!" dar din pacate balanta inclina catre momente multe si placute...In plus, cand imi vad vechii prieteni (cupluri) impreuna, mi-e greu sa accept ca acum sunt singura.
Acum ti se pare greu, insa cu timpu trece, trebuie sa ai rabdare. Asa si eu aveam impresia ca nimeni nu va mai fi ca el si ca nimeni nu o sa ma iubeasca insa cineva mi-a deschis ochii si am gandit alt fel. Gandeste`te si u ai multe calitati poate tu erai prea buna pentru el nu el pentru tine.Gandeste`te ca sunt alti baietii care te iubesc si ar vrea sa fie cu tine si el nu a stiut sa te aprecieze pentru ce esti. Cand tie dor de el gandeste`te la lucrurile rele care s`au intamplat intre voi si dorul nu va mai fii atat de mare. Sa nu ii arati ca suferi dupa el, deoarece el va profita de lucrul asta si t6e va face sa mergi u la el sa ii ceri sa va impacati si nu e bine. Trebuie sa ai puterea necesara sa mergi mai departe, sa tai raul de la radacina nu sa iti plangi de mila cand viata e atat de frumoasa. Bafta!:-x
Desi a fost multa suferinta am incercat sa vad partea buna a lucrurilor si mereu i-am spus ca nu ma merita sunt prea buna pentru el.Am suferit enorm de mult doar mama si Dumnezu stie cate nopti am plans cat m-am gandit la el si in ce stare am fost dar nu m-am pierdut niciodata credinta in Dumnezeu si m-a ajutat sa uit trecutul negativ.
Nicicum
Au fost despartiri de comun acord, fara lacrimogeli inutile si sperante desarte
Cam grew treci peste despartiri mai ales dakal iubesti. te doare enorm mai ales cand auzi muzica ceva g genu d tristete iti vine sa plangi in hohote. e lasa viata e lunga. gasesti baieti frumosi peste tot
Eu asta seara m-am despartit de el, nu era o relatie potrivita si simteam ca trebuie sa o fac dar sincer acum smt ca nu o sa imi revin niciodata si ca cel mai bun lucru ar fi daca as putea sa sterg totul cu buretele si sa nu fii existat! au fost 3 ani superbi si acum sunt doar cateva ore de cand plang fara sa stiu de mine, nu stiu cum am condus pana acasa, nu stiu cum o sa trec de noaptea asta. poate o sa credeti ca sunt nebuna, dar de la el mi-a ramas un pisic si cand am intrat in casa parca s-a uitat asa la mine: mami unde e tati?
ma simt singura, parasita, trista, abandonata, inutila, nefericita... stiu ca am luat o decizie buna dar cu siguranta stiu ca nu o sa mai iubesc niciodata! sa dea domnul sa nu am dreptate! bafta si nu doresc nimanui!
Kitty3D întreabă: