| Adrian a întrebat:

Buna!
Cum va simtiti atunci cand persoanele pe care le-ati ajutat, va intorc spatele? Bye, bye!

14 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Am avut astfel de situatii, pentru un moment am simtit ca nu ma mai tin picioarele, dar in timp viata decurge ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Asta este viata, conform unei melodii de muzica populara''ce tie nu-ti place, altuia nu-i face.

| morena a răspuns:

Nu simt decat sila si repulsie, fata de acele persoane! Si te asigur ca sunt multe, pe care le vei intalnii! Roata se intoarce iar mie i-mi place sa-i ajut din nou numai pentru ai face sa se simta prost, ca nu vor fi, si nu au fost, la nivelul meu de bunatate! Stiu ca bunatatea se confunda cu prostia uneori, dar asta e! Dumnezeu e sus si nu doarme! Iar roata se invarte! Nu sti niciodata cand se va intoarce la tine, si atunci tu cum vei proceda?

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună. E şi asta o lecţie de viaţă. Pe viitor ajuţi doar pe cei în care ai încredere deplină. O zi bună!happy

pa, pa.

| NickiMinaj a răspuns:

Nu ma stresez pentru asa ceva, alta data nu mai pupa si atat big grin

| Michidutsa a răspuns:

Stii cum se spune din greseli inveti!

| alexaaa a răspuns:

Buna! cu siguranta nu e un sentiment placut. te simti un pic tradat si folosit.adica,il ajuti si el nici nu spune multumesc, sau nu te rasplateste(chiar daca nu i-ai cerut o favoare in schimb). cred ca in situatiile astea trebuie doar sa fii atent, doar nu iei la bataie pers respectivahee heebye!

| Nume a răspuns:

Rau, dar nu o sa ma las calcat in piciore si cand o sa imi ceara ajutorul o sa zic nuwinking

| Leilockheart a răspuns:

Mai mult ca groaznic, injositor si oarecum prost. Te gandesti '' ma, oare de ce imi intorc spatele dupa ce i-am ajutat, ce le-am facut?''. si tot felul te intrebari care uneori chiar par fara raspuns. Eu cel putin asa ma simt si tind de fiecare data sa exagerez spunandu-mi ca nu merit ajutor... Evident e o greseala.

happy

| rebb a răspuns:

Dezamagita si nervoasa intr-un fel. Dar genul asta de persoane trebuie tratate cu indiferenta.

| AndrikNebunik a răspuns:

Sal!

pai. e greu ed explicat ce se intalmpa in sufletul nostru. dezamagire, tristete, ura. te gandesti ca nu vei mai vb cu acea persoana sau ca nu o mai ajuti niciodata. dar toate astea sunt gresite. mai bine discuta cu acea pers si spuni ce te deranjeaza.

i-mi pare rau daca te simsti asa.

Sper ca te-am ajutat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer sad ma simt abndonata si imi dau seama ca am investit incredere in cine nu trebuia, dar de regretat nu regret nimic pentru ca intotdeauna voi avea de-nvatat si din greseli si voi pastra ce este mai bun pentru mine! happy
Bye bye!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dorinta de a ajuta pe cineva trebuie sa vina din dragoste pentru semenii nostri si nu de a astepta aprecierea sau ajutorul lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand ajuti pe cineva nu trebuie sa astepti ceva in schimb. Daca ei la randul lor nu te ajuta, atunci asta nu e problema ta, ci a lor.

| allthegoodnamesaregone a răspuns:

Mi s-a intamplat de nenumarate ori si am ajuns sa nu mai pun la suflet. sunt o persoana foarte naiva si chiar din acest motiv am patit-o de atatea ori. dar sunt si sensibila si de fiecare data cand pateam o chestie din asta ma stresam si ma consumam degeaba.toate sunt trecatoare si exista putini oameni in lumea aceasta care merita ajutorul nostru insa eu una nu am avut ocazia sa cunosc vreunul.
pana cand un om nu imi dovedeste ca merita respectul si ajutorul meu, nu il voi oferi.doar de dragul de a suferi pe urma.
succes!

Întrebări similare