Daca sunt mai multi copii in aceeasi situatie, atunci trebuie investigata CAUZA.
Alergia este din cauza ca organismul nu cunoaste anumite substante.
Trebuie lasat copilul sa se obisnuiasca cu lumea care ne inconjoara.
Mămica ei este cumnata ta, fata cumnatei tale nu i ti pooate fi tie cumnată, mămica ei daca este sora fratelui tau ea este cumnata ta, iar acum referitor la fetița cumnatei care tie i ti este nepoată tu esti matusa ei, sa i scoata polipii ca de aia i curge nasul sau are sinuzita, du o la un Orl sa o consulte medicul orl ist
Daca sunt secretii apoase si se intampla doar la gradinita atunci e posibil sa fie o alergie. Mai ales daca mai apar si mancarimi. Merita investigat la un alergolog. Eventual puteti lua un antihistaminic care e disponibil fara reteta cum ar fi Claritine, dar mai bine faceti un consult la un alergolog. Sunt niste paneluri de analize care pot determina daca si in ce masura copilul este alergic la anumite substante/alimente etc.
Mulțumesc pentru răspunsuri, mămică fetei este soacra mea, nu știu dacă am spus bine "cumnata" dar era deranjant sa zic ca e a mea, pentru ca nu prea știu nimic despre fetita o sa meargă și la alți doctori cu ea =)
Cumnata ta are 5 ani?! Adica sora ei sau fratele ei ti-e partener?! Daca da, e okey, dar ma mir putin.
Pai daca are alergie la produsele de curatenie din gradinita, aia e, un timp nu mai are ce cauta acolo.
Daca acasa nu are nimic, e clar ca la gradinita e o problema.