| arhangheluldureri a întrebat:

Buna cunosc o fata de cand eram pe clasa a I colega de clasa si de si acum am 18 imi si o iubesc dar ea nu stie sau ma rog i-am cerut prietenia cand eram pe clasa a VIII dar pentru ca purtam ochelari ea mi-a zis nu Nu am mai intalnito de atunci iar acum ca santem la scoala diferite o vad mereu dar nu stiu cum sa-i spun deoarece are prieten

Răspuns Câştigător
| Mirunaxa a răspuns:

Incearca sa intri in vorba cu ea sau sa incerci sa te imprietenesti cu prietenii ei astfel incat sa va puteti regasi. in primul rand unei fete ii plc sa fii amuzant, sa te comporti frumos cu toti, in cateva cuvinte sa-i castigi increderea, si, asteapta prima cearta ca moment bun sa o indepartezi de prietenul sau! si dupaaceea totul va fi usor!

5 răspunsuri:
| AliceThai a răspuns:

Hai mai ca esti mai inteligent de atat. Tu chiar crezi ca te-a refuzat din cauza ochelarilor? Daca intr-adevar a gandit asa sincer nici nu merita sa te mai gandesti la ea.

| AlexaMarina a răspuns:

Eu spun sa o surprinzi cu ceva placut.Incearca sa te imprietenesti cu ea, afla ce ii place si impresioneaz-o! Vezi daca aveti prieteni comuni, poate pun o vorba buna pentru tine... Faptul ca are prieten nu trebuie sa te descurajeze... poate nu il iubeste cu adevarat.Eu zic ca merita sa iti incerci norocul. Daca o sa te lovesti iar de un refuz inseamna ca meriti ceva mai bun.

| Cristian523 a răspuns:

Esti raran?laughing mai treci pe la ora de romana...

| ALYN47 a răspuns:

Pai daca are prieten momentan cred ca nu ai nici o sansa mai astepta si tu poate se srica relatia cu respectivul si te bagi tu pe felie,sau date in vorba cu ea daca vrei sa fiti nu mai amici si nu iubiti, cine stie daca esti un baiat de treaba si o sa ii creiezi simpatie poate ai noroc sa il lase pe respectivul si sa te ia pe tine, tu incerca incercarea moarte n-are. laughing

| OoODaNnYOoO a răspuns:

Incearca sa o faci sa te placa fa-o sa rada etc. Vorbeste mai mult cu ea.