| Zinaia a întrebat:

Buna, cunosc si eu pe cineva care s-a pocait, este in divort, dar isi ameninta sotul cu niste chestii sa nu-l lase sa divorteze, cand a inceput divortul era ortodoxa, acu e pocaita si in continuare il tine asa cu amenintari si nu-l lasa sa plece. E normal sa se comporte asa o pocaita? Nu ar fi trebuit sa-l lase in pace sa nu-i mai faca rau? Nu isi face pacate mai mari ca a ramas la fel de proasta si santajista si manipulatoare? Dar ea cica s-a pocait, mere la biserica da ea ii face rau partenerului. Eu nu mai inteleg, dupa ce s-a botezat nu era normal sa-i zic, fa ce vrei eu nu mai razbun vreau sa fiu mai buna. Zic si eu.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Si tu daca ii comentezi decizia femei aleia, cu ce ajuti?
Da-le pace, ca exista judecatorie care se pronunta la un moment dat si fara consimtamantul femeii pocaite, odata ce barbatul nu o mai vrea si relatia de casnicie nu mai este posibila.

Nici nu-i nevoie sa intelegi de ce unii trec la o religie la alta, fiindca vor, fiindca pot sau fiindca vor sa profite ca sa manipuleze cu religia, alti oameni mai slabi sau mai prosti ca ei.

Daca vrei sa fii mai buna, atunci nu te mai interesa ce fac altii si nu mai barfii oamenii, ca asta este unul din cele mai mari pacate, in religia crestin ortodoxa!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Religia mananca si intuneca mintile oamenilor.