anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna. Curand am aflat ca parintii iubitului nu ma plac ( conversatiile lui mai vechi de pe telefon), avem o relatie de aproape 2 ani, stam impreuna singuri, el zicea ca ma plac ca e totul bine si frumos, ai lui se comportau frumos cand mergeam in vizita... Oare e ok daca ii spun ca stiu adevarul? Ce sa fac? Sa ma prefac ca nu stiu nimic, sa accept minciuna?

6 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Spune adevarul, de ce sa nu spui? De ce sa accepti minciuna?

| Freya1 a răspuns:

El probabil iti spune asta ca sa nu ii urasti si sa puneti păstra legătură. Multi reacționează asa ca sa pastreze pacea si liniste in familie.
Eu una cand am aflat asta am avut de ales între a încerca să fac în asa fel incat sa ma placa, sau sa ii ignor si sa păstrăm o relație de aparente cand e nevoie. Ceia ce inseamna mai putine vizite si cand chiar e nevoie sa interactinam sa ma comport norma (raspund la întrebări, intreb daca e nevoie lucruri esentiale, nu stau la taclale la telefoane, nu ma bag in treburile si discutiile lor, mai pe scurt păstrez distanta)
Important e ca tu cu el sa va înțelegeți.

| ahkt a răspuns (pentru Freya1):

Ne intelegem bine si sunt mandra ca nu i-a ascultat si s-a mutat cu mine dar nu stiu daca sa ii spun ca am aflat asta... sa vorbesc cu el deschis despre asta?

| Freya1 a răspuns (pentru ahkt):

Cred ca poti, adică nu ai de ce sa ascunzi asta.Trebuie să aveți o relație deschisă.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Dacă sunt conversații vechi, poate și-au schimbat părerea între timp? Mie nu mi-ar păsa, e mai bună diplomația decât drama și scandalul, dar mi se pare dubios că ai rețineri în a vorbi deschis cu iubitul tău.

| mi25 a răspuns:

De ce sa dezgropam mortii, daca treburile sunt bune. Poti sa aduci in vorbire cu iubitul tau, in sensul ca: "asa-i ca la inceput parintii tai nu ma placeau". Dar asta sa fie ca un fapt divrs doar.