Un servici de cesti de cafea (mama le adora
Sau un bibelou ingeras printesa pitic ceva de pus pe mobila nu ceva care sa-l arunce intr-un sertar si sa uite de el
Un airwick parfumat cam atat costa
Papuci de casa
parfum, rolon, ruj ceva (daca e cocheta)
pantofi cu toc
Eu una sunt sigura ca cel mai depret cadou al ei esti tu
Poti sa-i cumperi de la o farmacie un gel de dus, un sapun special de fata, o lotiune de curatare a fetei, o crema antirid sau de maini, o lotiune de corp, un sampon, un ghiveci in care sa se afle floarea ei preferata, sau poti sa mergi cu tatal tau la un magazin mai mare si sa-i cumparati niste cercei sau un colier mai scump ( fiecare sa dea o anumita suma de bani) sau un parfum sau un ruj ori un set de machiaj si evident, indiferent ce ai cumpara, trebuie sa-i iei si o felicitare. Sau ai putea sa pregatesti impreuna cu tatal tau un mic dejun special, sa faceti clatite si ciocolata cu paine prajita unsa cu unt si gem...ce-i place ei mai mult! Sau ai putea sa-i faci o baie relazanta, cu petale de trandafir, lumanari parfumate, spuma de baie si sare colorata de baie. Sper ca te-am ajutat!
Poi eu ultima oara i-am luat o ciocolata, un trandafir si o cafea...Deci te costa vreo 20 si ceva de lei
Pai... o esarfa, o cutie de bijuterii, o poza cu toata familia pusa intr-o rama mai speciala, un colier ori parfumul ei preferat. succes
Eu am raspunsul meu...cel mai frumos e sa ii faci ceva creeat de tine, o felicitare frumoasa, cumperi pasta ceramica si faci ca o cescuta mica de pus in biblioteca si o colorezi bineinteles, iar de 20 de lei ii cumperi un buchet mare si frumos de florii.Atunci sigur se va bucura Succes! fundita?
Buna ...Nu ma prea pricem la cadouri de ziua mamei dar uite o idee: Poti sa kumperi o rama in care sa pui o poza cu tine si familia [tata si mama] sau un tricou, niste accesorii ceva ce poate folosi.Eu iti zic ca oirce i-ai darui va fi fericita ca vine din partea ta >
ceadragutza întreabă: