| adasiatat a întrebat:

Buna!:d Deci eu sunt la mare cu mama si c o prietena de-a ei! Am banii mei de buzunar, iar daca eu vreau sa imi cumpar ceva mama imediat nu este de acord! Mentionez ca isi cumpara multe perechi de pantofi si eu ma gandesc logic ca trebuie sa ma lase sa imi cumpar si eu un lantisor sau o bratara! CUM SA FAC SA O CONVING SA MA LASE? SCZ DE CATEGORIE... FUNDITA LA CINE ARE UN RASPUNS CARE ESTE SIGUR SI FUNCTIONEAZA!

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si tatal tau, ce zice? Doar esti si copilul lui!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Păi mama ta este m ai mare decît tine nu? Este normal să î și cumpere ea pantofi, dacă este o femeie elegantă, bun, acum tu trebuie să o convingi pe ea că meriti si tu să ai unele lucruri pe care ti le doresti, așa e normal văzînd la ea că i și cumpără pantofi ar face bine să te lase si pe tine să i ți cumperi ce i ți doresti, m ai ales dacă ai banii tăi. Tu vorbeste cu mama ta cînd sînte ți doar voi două, și explică i situația că nu î ți convine că tu nu ai voie să i ți i ei nimic, dar vezi fă acest lucru cînd ea este calmă, nu cînd vine obosită, nervoasă, că nu faci nimic, m ai mult o enervezi, dar cînd o vezi relaxată poate dimineața după ce î și bea cafeaua, roagă-o să î ți acorde cîteva minute, și vorbeste cu ea pe un ton calm, nu țipînd la ea s au plîngînd, convinge o să te lase, acum esti in perioada de crestere, și î ți doresti si tu ca orice fată de altfel, o brățară, un lănțișor, un toc, așa e bine să fie o domnișoară elegantă, dar în limita bunului gust, si eu cred că ai așaceva. Mult succes dragă Ada, și ține-ne te rugăm la curent cu noutățile.

| Maria112 a răspuns:

Pai trebuie sa ii spui ca iti doresti. Dar poate lucrurile care le vrei tu nu sunt prea sigure si sunt foarte scumpe. Dar ai putea sa ii zici ca si tu esti mare acum si ca sti tu ce trebuie sa faci. Funda?

| ellenuk a răspuns:

Pai fa pe suparata, roag-o frumos si adu-i argumente potrivite! spune-i ''mama vreau sa imi cumpar si eu caci toate fetele fac asta, in plus imi plac mult si vreau sa le am ca amintire! (poate e cam zgarcita sau nu doreste sa dai banii pe toate prostiile) " sper sa functiuneze! bafta! funda?

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

O convingi spunandu-i frumos ca iti doresti foarte mult acel obiect, doar sa nu fie prea scump. Poate ea nu vrea sa dai banii pe toate prostiile, dar daca vrei un lantisor sau o bratara eu zic ca ar fi o amintire frumoasa pe care o poti purta mult timp.
Arata-i ca meriti, vorbeste frumos cu ea, nu o supara, iar cand vezi ceva ce iti place te duci, te uiti la el si apoi ii ceri parerea si ei.
Daca nu accepta, insista putin, nu are cum sa nu vrea, doar esti copilul ei.
Succeswinking!

| Lamaitzza a răspuns:

Pai intreab-o de ce nu este de acord, cu pantofii poate se gandeste ca tu esti in crestere si ce rost are sa iti iei 10 perechi de pantofi si in cateva luni sa nu iti mai vina plus ca fiind vara gasesti mai mult sandale, opincute si din astea, pe care le poti purta numai vara. apoi in toamna iarna o sa le ti ingramadite intr-un dulap iar in primavara-vara anului viitor nu o sa le mai porti pentru ca nu o sa mai fie la moda sau o sa vrei altele. Daca mama ta se gandeste la asta atunci ii dau dreptate.Sau daca esti genul de fata care isi ia 10 perechi de pantofi si poarta doar 2 iar nu e bine. Incearca sa iti iei doar o pereche de pantofi, plus ca mai e pana se termina vara deci ai putea sa iti iei si luna viitoare, gandeste-te ca o sa inceapa scoala si o sa ai nevoie de lucruri noi.
Cu bratara si lantul ar fi ok sa te lase, asta daca ai suficienti bani si esti dispusa sa ii dai pe asa ceva, ca nu are rost sa iti iei tinichele si sa rugineasca la primul contact cu apa, oricum vorbeste cu mama ta despre asta! :* Sa te distrezi la mare.

| Matty_D_Matty_1998 a răspuns:

Spune-i pur si simplu ca atata timp cat ea isi ia pantofi, tu de ce sa nu iti iei macar un lantisor sau o bratara.