Buna :*! din cate vad tipu chiar te place .Eu zic sa il lasi sa faca el primul pas :* pentru ca e baiat, dar daca el nu face asta pentru ca e mai timid eu zic sa incerci tu dar nu sa te duci si sa-i spui " vrei sa fi cu mine? " nu nu.nu o face asa direct.dai de inteles ca asta vrei, si el v'a reactiona adica eu asa as face :* sper ca ti'am fost de folos :* fundita? :* t pup :X
De placut, el te place.Fii fata desteapta si lasa-l pe el sa te intrebe daca vrei sa fiti impreuna.Creeaza momentul propice,intreaba-l ce va face, daca ii place vreo fata, cu cine ar vrea sa fie si chestii din astea.Dar NU il intreba tu.Asteapta.Bine?
De pasti gaseste un moment de intimitate...si apropiati-va, sau bate apropouri despre faptul ca vrei sa fiti impreuna
Succes
Cred ca t-ia multumit, bineinteles ca i-ai despartit.nui asa? tu nu esti ca aia.tu no sa-l inseli decat cu cel mai bun preten al lui.atat.bineinteles ca si ala la randul lui ii va spune lui ce fel esti ca sa poata fi el cu tine.dar si tu ai o pretena foarte buna...si uiteasa ne trecem viata.