Cu siguranta as merge la mare, macar ma vad plecata de acasa si mi-as sarbatori ziua si acolo.
Mergi la mare, cand te inrorci iti faci mici economii si iti inviti 2-3 prietene la un suc si gata, eu sunt din constanta, parerea mea e ca nu trebuie ratata marea, ziua ti-o faci in fiecare an dar cu marea cine stie cand te mai intalnesti
Depinde cit stai la mare. Daca stai mai multe zile, alege marea, te poti bucura mai mult timp. Asa, facindu-ti ziua, e doar pentru o zi eventual si o seara. Eu as merge la mare.
Du-te la mare si acolo te poti distra mai bine ca la ziua tha iti poti face acolo ziua
Pai, daca ar fi sa te duci la mare si sa-ti faci ziua acolo, ar fi putin naspa, pentru ca fara prieteni.
Mno. E decizia ta. :];*
La ziua ta ce vei face?
vei manca 2 covrigi, vei bea o cola cu prietenii si vei da muzica la maximum
nu asta faci in fiecare zi?
du te la mare
Mai bine ai veni la mare!
Eu sunt din c-ta si chiar acum cateva zile am fost la mare. apa e calda, afara e frumos asa ca mai bine vi si iti faci ziua aici
Exact sa-ti faci ziua la mare. Din punctul meu de vedere distractia mai intensa se petrece la mare, mai ales daca poti sa-ti iei cativa prieteni cu tine.La multi ani! si ce ai alege sa te distrezi.
Eu as merge la mare, as considerao ca o petrecere de ziua mea.Doar petrecere iti poti face si la anul si in alti ani
Acolo e soare apa si suveniruri.Deci eu as alege la mare
Pai poati merge la mare... si de ziua ta banuiesc ca o sa priimeste cativa pupici daca nu-ti ti ziua acasaS
Eu zic sa mergi la mare si cand te intorci sa mergi la un suc cu prietenele cu ocazia zilei tale de nastere si sa va distrati, eu asa as face
Sa mergi la mare si sa faci tot ce iti trece prin cap de ziua ta! MAREA IESEALAAA :X:X:X
Sa ma duc la mare as alege eu sau ar fi bine sa si stau singur acasa fara parinti da mai bine la mare
.
davidtm întreabă:
anonim_4396 întreabă: