anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunabig grin mama m-a intrebat ce sa aleg dintre "a merge la mare" si "a/mi face ziua"voi ce/ati alege? astept raspunsuri:*

57 răspunsuri:
| Kitty a răspuns:

Cu siguranta as merge la mare, macar ma vad plecata de acasa si mi-as sarbatori ziua si acolo.

| Jhoanna a răspuns:

La mare, iti poti face petrecerea acolo...si.La multi ani:*

| carollina a răspuns:

Mergi la mare, cand te inrorci iti faci mici economii si iti inviti 2-3 prietene la un suc si gata, eu sunt din constanta, parerea mea e ca nu trebuie ratata marea, ziua ti-o faci in fiecare an dar cu marea cine stie cand te mai intalnesti

| Cσσкiє a răspuns:

Amândouă. Să-mi fac ziua la mare.batting eyelashes.

| cristi202 a răspuns:

Depinde cit stai la mare. Daca stai mai multe zile, alege marea, te poti bucura mai mult timp. Asa, facindu-ti ziua, e doar pentru o zi eventual si o seara. Eu as merge la mare.

| Miiniimic a răspuns:

Ok mersi am inteles oameni buni!:*:*:*

| AaNyRaA a răspuns:

Du-te la mare si acolo te poti distra mai bine ca la ziua tha iti poti face acolo ziuawinking

| rosto a răspuns:

M-as duce la mare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te la mere eu acum is in spania

| SupraDozaDeVise a răspuns:

Pai, daca ar fi sa te duci la mare si sa-ti faci ziua acolo, ar fi putin naspa, pentru ca fara prieteni.
Mno. E decizia ta. :];*

| max_3105 a răspuns:

La ziua ta ce vei face?
vei manca 2 covrigi, vei bea o cola cu prietenii si vei da muzica la maximum
nu asta faci in fiecare zi?
du te la marewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa iti faci ziua la mare.

| ♫♥laurik♥♫ a răspuns:

Mai bine ai veni la mare! happy
Eu sunt din c-ta si chiar acum cateva zile am fost la mare. apa e calda, afara e frumos asa ca mai bine vi si iti faci ziua aici big grin

| lovenotsex a răspuns:

Exact sa-ti faci ziua la mare. Din punctul meu de vedere distractia mai intensa se petrece la mare, mai ales daca poti sa-ti iei cativa prieteni cu tine.La multi ani! si ce ai alege sa te distrezi.

| NuAmHabar a răspuns:

Eu as merge la mare, as considerao ca o petrecere de ziua mea.Doar petrecere iti poti face si la anul si in alti aniwinking
Acolo e soare apa si suveniruri.Deci eu as alege la marewinking

| RoxiutzaRux a răspuns:

As alege sa merg la mare.:d

| ღSคภ๔яค a răspuns:

Pai poati merge la mare... si de ziua ta banuiesc ca o sa priimeste cativa pupici daca nu-ti ti ziua acasabig grinS

| mymy a răspuns:

Marea si dupa ce vin imi tin ziuawinking

| georgyana98georgy a răspuns:

Sa mergi la mare! CLAR

| Iuliix a răspuns:

Fa`ti ziua la mare =)

| TraficDeMentosane a răspuns:

La mare, la soarehee hee:X

| Paatricia93 a răspuns:

Sa merg la mare

| LiGhT015 a răspuns:

La mare happy

| ANONIM10000000000 a răspuns:

Eu zic sa mergi la mare si cand te intorci sa mergi la un suc cu prietenele cu ocazia zilei tale de nastere si sa va distratiwinking, eu asa as facewinking

| zizibela a răspuns:

Sa mergi la mare si sa faci tot ce iti trece prin cap de ziua ta! MAREA IESEALAAA :X:X:X

| SupraDozaDeVise a răspuns:

Du-te la mareee :X :*

| kiraattila a răspuns:

Sa ma duc la mare as alege eu sau ar fi bine sa si stau singur acasa fara parinti da mai bine la mare
.