| MădălinaKjellberg a întrebat:

big grin Peste putin timp este aniversarea parintilor mei de 20 de ani de casnicie. Ce le-as putea da? As vrea sa fie ceva simbolic, semnificativ.

Răspuns Câştigător
| thalyslly a răspuns:

Ceva personalizat cu momentele frumoase din viata voastra
poate o rama digitala

13 răspunsuri:
| 123Name a răspuns:

Pregateste-le o cina romantica sau iesiti in oras si fa-le poze apoi fa un album cu pozele celea unde sa adaugi si poze din copilarie, cu inscriptii de genu " cu timpul dragostea voastra a devenit tot mai puternica"... ceva emotional ce le va aduce aminte de clipele fericite ale casniciei, sper ca ti-am sugerat niste idei utile

| Beatricce a răspuns:

Un album foto ar fi ideea cea mai geniala. De asemenea am facut pentru parintii mei in august, cu niste fotografii din tinerete, apoi din copilaria mea alaturi de ei si pana acum. Si crede-ma amandoi au fost emotionati. Stii in ziua de azi asa de mare este rutina si tot cu lucru, oamenii uita sa-si mai aminteasca de vremurile frumoase.

| ta5232545 a răspuns:

Pai parintilor le plac in totdeauna lucrurile facute cu dragoste: fa-le o poezie/un cantec, un desen si cumpara-le mamei tale un buchet de flori si o ciocolata, si poate un... bibelou, parfum ceva si tatalui tau un parfum, nu stiu. Depinde ce le place lor. Daca ai avea bani ai putea sa ii duci intr-un restaorant, sau hotel ceva happy

| ion933 a răspuns:

Un nepothappy

| tomthecat a răspuns:

Dăruieşte-le O BIBLIE SUPERBĂ!

Cel mai frumos cadou de pe faţa pământului este Sfânta Scriptură - Cuvântul lui Dumnezeu!

http://gramma.ro/......rtonata%29

P.S. Sper că părinţii tăi nu sunt atei...

| tuGatita a răspuns:

Un tablou. adica o rama ceva cu o poza cu ei doi. sau chiar cu voi 3. sau toata familia daca mai ai frati. sa fie mare!

| mgtow a răspuns:

O sampanie scumpa sau un vin taranesc.

| GmVenNo a răspuns:

Buna BlueCherry1234.strange banuti si comandele o pizza acasa, iar tu mergi la o prietena, lasa-i singuri

| mona a răspuns:

Organizeaza la un local o cina romantica, poti face asta si acasa

| MădălinaKjellberg explică (pentru tomthecat):

Sunt catolici. big grin

| MădălinaKjellberg explică (pentru thalyslly):

Mersi mult. Am luat ideea ta cu rama digitala. Le-a placut mult! big grin

| tomthecat a răspuns (pentru MădălinaKjellberg):

Păi, înseamnă că ideea mea de a le face cadou o Biblie mare de lux nu este deloc o idee rea... Ce părere ai?!?

| MădălinaKjellberg explică (pentru ion933):

laughing) Sunt cam tanara pentru asta. laughing