| dandanielflorin a întrebat:

Buna daca am prins pe sotia mea ca o vorbit cu un tip pe facebok ascuns fara sa stiu eu, ce credeti ca ar trebui sa fac sa mai am incredere in ia sau poate sa ma insele?

Răspuns Câştigător
| IsabelaIssa a răspuns:

Trebuie sa invatati sa aveti o relatie deschisa si sa vorbiti orice. Intr-o relatie toate lucrurile sunt la vedere. Daca va ascundeti lucruri unul altuia atunci nu aveti o relatie sincera si nu va dura mult. Daca ea vorbeste pe ascuns inseamna ca ori cauta ceva ce la tine ii lipseste, si nu o poti condamna pentru asta, ori nu are nimic cu persoana respectiva dar se fereste de tine stiindu-te gelos. Acum depinde si ce a vorbit.

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Foarte clara informatia. Ce a vorbit? Parea ca flirteaza cu el si ar avea intentii sa iasa? Atunci ai dreptul sa o acuzi, daca conversa pur si simplu nu mi se pare asa mare lucru. Trebuie sa-ti dea raportul si cand respira?

| dandanielflorin explică (pentru Adry05):

Nu am cerut raportul de la ea! da am o intrebare pentru tine? Daca persoana iubita de langa tine vezi, sau o prinzi ca vorbeste cu altcineva pe facebook ca 2 iubiti ce ai face?

| Adry05 a răspuns (pentru dandanielflorin):

Pai de aia am si zis ca nu ai mentionat in ce mod vorbea. Crezi ca ghicim in stele daca flirta sau nu sotia lui Dan de pe TPU? Cu ea ar trebui sa ai discutia asta, nu cu noi. Ea e sotia ta, ea trebuie sa raspunda si sa luati impreuna o decizie. Nu, nu mi se pare normal. Dar poate exista o explicatie, nu stii niciodata, macar incearca.

| romeo78 a răspuns:

Daca persoana respectiva nu e din acelasi oras in care locuiti, este bine. Daca, da, treaba se complica. Insa, indiferent de raspuns, trebuie sa aiba loc o discutie intre d-voastra si sotie, fara acuze si jigniri si gasit motivul acelor discutii. Oricum, trebuie sa va ganditi, ca timpurile s-au schimbat, comunicarea se face instant, iar tentatiile mai multe!

| K0sti a răspuns:

In "ia" in niciun caz, in ea...trebuie studiat!

| R0R0 a răspuns:

De ce nu o intrebi pe ea?
Sau uita-te cu cine a vorbit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde si ce a vorbit, daca vorbeste cu el si nu pune botul la vrajeli nu ai de ce sa iti faci griji

| Jessica007 a răspuns:

Trebuie sa aflii cine este acel tip si ce a vorbit cu el, pentru ca este putin dubios faptul ca ea ti-a ascuns acest lucru.Stii proverbul "Nu iese fum fara foc".Mai intai vorbesti cu ea daca ai prins-o cu mata in sac, daca nu recunoaste trebuie sa vorbesti cu acel tip ca sa clarifici situatia.Bafta!