Si ce daca are facultate daca sta intr-o curte pe care trebuie sa o imparta voi?
N-a facut nimic cu facultatea. Facultatea este doar o unealta pe care trebuie sa o folosesti sa prinzi putina experienta in acel domeniu cat sa faci bani.
Spune-i sotului sa vorbeasca cu fratesu' s-o calmeze pe crizata aia, ca doar d-aia e barbatu' tau.
Da multumesc pentru sfat am si vorbit cu sotul meu desi soacra mea a zis sa nu ai mai zic?
Pai stai asa, se baga si soacra-ta in treaba asta? adica ii ia apararea ei?
Da e nora preferata azi o pupa maine o face...
In legatura cu ''soacra mea a zis sa nu-i mai zic'', pai stai asa, ea la faza asta practic ii da voie lu' aia sa te faca cum vrea ea, barbatu' tau nu poate sa faca nimic in legatura cu asta?
Macar maicasa are respect egal fata de ambii fii?
Sotul meu are cuvant tocmai le este frica de el doar ca el pleca lunea vine vinerea.nu are egalitate intre copii ei nu intru in amanunte ca nu prea e treaba mea.
Pai daca le este frica de el, sa le spuna pe un ton mai ridicat sa nu se mai lege nimeni de tine, profita de faptul ca e plecat si de aia face asa.Las-o sa vorbeasca singura cat o vrea, nu-i da importanta, o auzi ca esti prin curte si dupa intri inapoi in casa, dar daca a pus mana pe tine atunci se ingroasa treaba si barbatul tau va trebui sa ia masuri.
Da chiar, in care casa sta soacra?
Casa este cu etaj stil vagon ea sta la etaj.eu la parterin fata si soacra are mai in spate 2 camere.fiecare are intrare separata.
Daca ai probe poti s-o actionezi in judecata, pe cale civila, in baza raspunderii delictuale pentru afectarea dreptului la demnitate si sa soliciti daune morale.
Nu am probe e cuvantul meu contra cuvantul ei doar ca i.a recunoscut lu soacra mea ca asa a facut ea fiind cumnata si stand toti in aceeasi curte.
Zimbeste! Fii indiferenta si zimbeste. Arata-i ca nu iti pasa pentru ca intelegi ca nu e adevarat ce spune, si se va opri. Dar cit timp va vedea ca esti afectata de ce spune, stie ca isi atinge tinta si va continua.
Sa nu mai interactionezi cu respectivul ...si ce treaba are facultatea? oamenii cu facultate nu injura?
Nu am cum sa nu interactionez cu ea fiind in aceeasi curte ea stand la etaj si eu la parter.nu are treaba scoala dar atata timp cat tot te bati cu pumni in piept ca tu ai o scoala si vrei sa fi respectata.respecti si tu la randul tau.Nu?
Ar trebui sa ne spui toata povestea ca sa stim si noi ce motive are. Altfel nu putem sa dam un sfat.
Solutiile evidente ar fi sa iti rezolvi disputele cu persoana respectiva, sau sa nu mai ai vreun contact cu ea.
Pai povestea este asa persoaba cu pricina este actuala mea cumnata.cu care locuiesc in aceeasi curte si ieri avea niste rufe pe sarma si eu o patura in timp ce ea isi strangea rufele mi.a dat patura pe jos.ma.m dus sa imi iau patura si ea in spatele meu a venit si cu batu de la sarma a ridicat.o mai sus.am intreabat.o ca nu ma vede si ea mi.a raspuns cu aceste frumoase cuvinte.mentionez ca de 6 luni nu vb cu mine pentru ca au fost mici discuti intre sotul meu si al ei.fiind frati.si daca s-a certat cu el nu vb nici cu mine.
Cumnatul tau ar trebui sa isi indeplineasca mai des indatoririle de barbat. De acolo cred ca vine problema.
Cel mai bine ar fi sa ii raspunzi mereu politicos si cu un zambet. Nu o lasi sa vada ca te deranjeaza.
Da ai foarte mare dreptate nu prea e asa cum ar trebui dar nici nu ma pot baga si miecsi rusine sa povestesc ce fam sunt in fine eu va multumesc mult pentru sfaturi.mi.ai mai motivat putin chiar nu mai stiam cum sa reactionez mai ales ca soacra e tot timpul bot in bot cu ea asace cand e casa cu etaj si mai multe famili sper ca in max 2 ani sa imi pot face casa mea fara nimeni in curte.
Razi. Serios. Sau eu mai fac ceva cand ma ataca cineva verbal: astept sa termine apoi zic "asta a fost tot? Ok. Multumesc. O sa tin cont de parerea ta" si plec. Crede-ma ca ii deruteaza maxim calmitatea si buna dispozitie pe cei care sunt atat de explozivi.
Te rog sa ma crezi ca nu am reactionat de loc ba chiar i.am spus ca ma bucur ca ea este corecta si frumoasa
Nu-I raspunde sarcastic ca mai rau o intarati. Trebuie sa inveti sa fii mai sireata. Trebuie sa iti alegi bataliile. Zambeste-i sincer si multumeste-i. O sa ramana trasnita. Si nu sta acolo sa te faca juma de ora cum ii vine la gura. Pleaca. Ignor total. Daca nu se poate si nu se poate, discuta cu sotul tau. Sau cu sotul ei, sau cu toti 3 odata. Pana la urma ma gandesc, ca sunteti oameni maturi si puteti avea macar o tentative de conversatie.
Trebuie sa aiba supermulta ciuda pe tine ca sa se manifeste asa. Diploma de licenta nu ii tine loc de inima. Femeia e bolnava de ura. Eu as cauta sa plec cat mai departe de ea.
Da mi.a mai spus cineva ca e foarte invidioasa pe familia mea.ma bucur ca nu sunt singura care gandeste asa are foarte multa ura in ea.dar stiu ca atunci cand sotul meu e acasa nu iese din casa ai este frica de el.acum sunt curioasa cand vine el acasa ce explicati are.el fiind sofer pe camion.
Daca ti-e cumnata si nu poti sa te feresti de ea, nu mai vorbi deloc cu ea, dar nici un cuvant. Ignor-o total. Eventual sfatuieste-ti sotul sa se impace cu fratele lui pentru ca nu e bine ca fratii sa tina suparare intre ei. Cu familia trebuie sa te intelegi chiar daca e nevoie de ceva compromisuri pentru asta.
Da asta am si facut am ignorat.o total fratii sau impacat dar ea nu poti sa ai atragi atentia deloc.nu am spus ca imi scutura firimuturi in cap copii bubuie pana la 12 noaptea.ai iau presiunea la apa etc dar totusi nu cred ca e frumos sa vb asa
Sa eviti persoana respectiva pe cat de mult posibil.
Unde ma rog a terminat? Ca sunt facultati unde... ai cash, ai diploma, deci in anumite cazuri, nu mai e mare tam-tam.
Asa, sa zicem ca are ceva inteligenta- unde? Acest vocabular denota opusul.
Facultatea de stiinte si contabilitate in brasov.pentru ea este normal sa vb asa si copii tot in stilul asta vb...