| Alina3457 a întrebat:

Buna!
Daca eu am 20 de ani si el 26 de ani, e normala diferenta dintre noi?
Explicatii!
Care este diferenta perfecta?

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

3 ani e perfect diferenta

| darrio2007 a răspuns:

Destul de normala diferenta. Problema mai deosebita este gandirea. Daca aveti idei si puncte comune.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Strabunicul meu s-a casatorit la 40 de ani si strabunica avea 20. Au avut 3 copii si au murit de batranete fara macar o clipa de tendinta de despartire. Doar ca femeia trebuie sa stie sa conduca casnicia chiar daca pare slaba. Barbatul trebuie sa aduca banii. Nu exista diferenta pefecta ci doar compatibilitate. Pe modern, acum, eu as zice ca femeia ar trebui sa fie mai in varsta. E mai cu experienta si apoi barbatii isi pierd puterea sexuala din vreme (unii nu toti).

| Freya1 a răspuns:

Având în vedere că am vazut o fata de 16 ce a născut copilul unuia de 27, una de nici 20 ce umbla cu unu de 60, alta ce e cu unu deodată cu tatăl ei si ea nu cred ca are 20 (ca le vezi peste tot pe rețelele de socializare) La tine este perfect.
Eu am 26 de ani acum in martie si a meu 31, deci o mentalitate asemănătoare si nici nu va fi diferenta fizică in decursul anilor intre noi.
Deci, e ok.

| Zuzu1991 a răspuns:

Dpdv al normalitatii, da, e normala
in general el ar trebui sa fie mai mare cu 2-3 ani dar nu mai mare de 10+ altfel, NU ZIC ca relatia nu ar putea sa functioneze, insa la un moment dat o sa se simta

| Apokales a răspuns:

Nu-i pedofilie, deci e bine.

| AliGab a răspuns:

Diferenta este incapul fiecaruia. Am prieteni care au diferenta 10 ani intre ei, iar eu cu sotul doar 9 zile. Nu exista "diferenta perfecta", dar nici el sa nu fie de varsta parintilor tai, ca pica aiurea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista diferența perfecta. E Ok 20 cu 26. Stai liniștita :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista o "diferenta perfecta", difera de personalitate. Diferenta trebuie sa existe datorita faptului ca fetele se dezvolta fizic si psihic mai repede ca baietii. Nivelul de dezvolatare psihica tine de imprejurari cunosc fete de 16 ani care is mai mature decal altele de 26 ani.
Dar o diferenta de vreo 5 ani e ideal.

| Mopmop a răspuns:

Nu exista diferenta perfecta! E ok cred in cazul tau. La primul semn de gelozie mai bine te intorci si pleci instant.

| al0o0o0 a răspuns:

Nu exista „diferenta perfecta", nu stiu de unde ai scos asta. Iubirea nu are varsta. Am prieteni ai caror parinti au diferente de varsta de 15 ani si totusi se iubesc si sunt fericiti impreuna. Trebuie sa ai grija totusi sa nu te foloseasca in alte scopuri, pentru ca in zilele noastre e un risc sa ai o astfel de relatie.

| AlexValentinn a răspuns:

Vad ca pui intrebari la misto, nu ai ce face cu viata ta? Ai mai pus intrebarea asta odata si atunci ai zis 19 cu 25, pui asa intrebari ca sa te afli in treaba si lumea se chinuie sa iti raspunda la niste intrebari puse la misto, foarte urat din partea ta.

| HelpingHands a răspuns:

Tu singură ai răspunsul la această întrebare. Ceea ce caută o fată atunci când optează pentru cineva mai în vârstă este maturitate și seriozitate. Tu singură decizi dacă îți place de acea persoană fiindcă are acea vârstă. Se presupune că dacă a trecut de o anumită vârstă, nu mai vrea aventuri, sau poate a suferit și caută să iubească cu adevărat.

| Tony77 a răspuns:

Pai tinereee, eu am 57 de ani si am o tinerica de 23 si nu e nicio problema. Dragostea nu are varsta. Imi place foarte mult cand ma striga "DADDY"