Daca s-a despartit de tine pentru alta e un jeg..si baieti de genu asta ar trubui impuscati deoarece din cauza lor picam si noi restul de prosti care stim sa tinem la o fata ..deci stai lin ignora-l si odata si odata vazand ca nu ii bagat in seama si ca te doare in cot de el...o sa ii para rau
Te-a parasit pentru alta si vrei sa se intoarca la tine? Ce esti tu, o rezerva, o manta de vreme rea? Eu zic sa ai mai mult respect pentru tine si sa-l dai naibii, daca te iubea cu adevarat nu avea nevoie sa te inlocuiasca cu alta. Cauta pe cineva care sa te aprecieze si sa te respecte.
Da. Mi s-a intamplat. M-a lasat pentru alta (bine, eram mai mica atunci, insa maturi amandoi), a stat cu ea vreo 2 saptamani sau mai putin, dupa care s-a intors tot la mine. Incerca sa imi atraga atentia bla bla..in timpul ala eu imi gasisem pe altul cu care ma intelegeam bine. Si nu l-am lasat pentru primul. E un gunoi! Insa, sa stii ca si eu am procedat astfel la un moment dat. Doar ca el m-a primit inapoi si am fost impreuna cateva luni! Depinde de iubitul tau.dar de obicei cei care fac asta regreta!
Poate se va intoarce cand va realiza ca tu erai, esti mult mai speciala, iubitoare, atenta cu el si cu siguranta o sa aiba regrete. Dar daca nu se va intoarce inseamna ca ai fost doar un moft pentru el. Nu fi trista Priveste in jos doar atunci cand vrei sa iti admiri pantofiorii. Si apropo...ciorba re-re-incalzita. nu prea mai are gust Mie nu mi s-a intamplat asta si sper sa nu apara asa ceva in viata noastra de cuplu. Sa fi iubita
Parerea mea:Chiar daca se va intoarce iti place rolul de iubita de rezerva? Daca nu esti destul de bun pentru cineva, aminteste-ti acel cineva nu e destul de bun
pentru tine
Imposibil de zis fara sa cunosti persoana in cauza. Probabil va regreta, poate ca nu.
Dar chiar daca se intoarce, ai fi dispusa sa te impaci cu el? Omul ori e nehotarat si nu stie ce vrea, ori a luat decizia cu cap. Imi pare rau sa-ti zic dar nic una din cele doua situatii nu pare prea roz.
Eu am patit chestia asta cu fete, deci clar nu incape comparatie. Eu de fel m-am mai despartit la randul meu, dar din alte motive, nu asa, sa alerg dupa alta fata. Chestia asta tine si de implicare si de ceea ce vrea un baiat de la o relatie. Cu gand cat de cat serios, e imposibil din toate punctele de privire sa faci...multitasking, cum sa-i zic.
Nu stiu daca te ajuta raspunsul, dar in principiu, nu te lasa calcata in picioare.
Daca o sa isi dea seama ca a facut o greseala se va intoarce, dar daca doar si-a batut joc nu se va intoarce. Depinde pentru cine te-a parasit. adica daca ii e mai bine cu acea persoana nu cred ca va regreta sau poate cine stie ca isi va da seama, dar prea tarziu. Mi s-a intamplat aproape la fel, nu chiar asa, doar vroia pe alta. In cazul meu el s-a intors pentru ca si-a dat seama ce a pierdut.