Cred ca are pe alta si ca s-a saturat de tine. stiu ca dor vorbele, dar un barbat nu se schimba in asa hal intr-o saptamana
Sau a aplicat alta tactica... daca modul direct si sigur pe el a vazut ca nu merge acum incearca sa fie mai lingusitor, mai cuminte, cu speranta ca rezultatul va fi acelasi.
Ori are pe alta, ori are rabdare si te linguseste sa te prosteasca...sau poate chiar s`a schimbat.si eu am patit asa ceva mai de mult, dar el s`a schimbat.:d deci nu stiu, depinde ce gen e el.
S'a culcat cu alta, nu i-a placut destul, se teme ca daca afli ii dai papuci si incearca sa compenseze pe partea cealalta, sentimente si prostii.
Si probabil era beat (si vai, se simtea vinovat) cand scria mesajele alea...
Buna!
Din intrebarea anterioara care am citit-o in legatura cu acest baiat mi-am dat seama ca nu s-a schimbat si incearca sa se prefaca ca este altfel pana cand vaobtine ceea ce isi doreste.Mai bine despartate de el fiindca daca nu o vei face el va reusi sa te prosteasca si atunci cand se va desparti de tine va fi foarte dureros! Plus ca cica se mai culca cu alte fete daca nu faceti sex, chiar vrea sa te prosteasca!
Sunt de acord cu valentino52 a aplicat alta tactica... dar rezultatu vrea sa fie acelasi