Asta nu e nimic. Crezi ca el si-a dat seama ca-l placi? Nu prea cred, nu avea de unde sa stie. Baga-mi id-ul si vorbim acolo scumpo. O sa-ti dau eu careva sfaturi cum sa te comporti. Si imi dai Funda?
Se uita prea mult la tine inseamna ca tipul te place! Spune-i deschis si gata! O poza pe fb nu cred ca ari fi mare lucru!
Eu zic ca respectiva fata din imagine este doar o amica...si ca tu ar trebui sa vorbesti8 cu el si sa nu il mai ignori...ca s-ar putea sa il pierzi... deoarece va crede ca nu il placi daca tu il ignori ș)
Intreaba-l ce face. cauta subiect de discutie. nu-i arata ca te intereseaza fata aia! succes!
Draga mea...Un baiat cerand un like pentru o fata nu inseamna ca o si place. Poate sunt prieteni foarte buni,rude,ceva. Tu incearca sa-i dai de inteles ca-l placi sau daca esti mai curajoasa vorbeste cu el. Asa am facut eu si mi-a iesit exact cum am vrut. Deci sfatul meu:Vorbeste cu el! Daca ti-a zambit si ti-a zis Buna, e de bine. Crede-ma! Deci, vorbeste cu el, si poate o sa vezi pe fb-ul tau, Intr-o relatie cu el! Bafta! Te-am pupat:*.
Eu cred ca, daca totusi il iubeai si tu si prietenele tale ati observat ca te iubeste si el, trebuia macar sa-i zici si tu :"Buna!"
Funda te rog!
Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el. Sa ii spui ce simti, altfel il pierzi, ti-l ia alta.