| IubesteEa a întrebat:

Buna daca un baiat are o poza pe profil cu o fata si scrie sa dati like inseamna ca o place? chiar daca la el apare ca nu e intr-o relatie:d eu il iubesc mult si cand am vazut asa mi-a cazut cerul pe cap si plang rauucrying voi ce credeti? eu i-am spus printr-un mesaj ca a renuntat sa ma placa si a zis ca nu a renuntat atunci l-am vazut afara si 2 prietene mi-au zis ca tot se uita la mine ca a ramas fix pe mine si cand am venit acolo s-a uitat la mine mi-a zambit si mi-a zis buna dar eu l-am ignorat si cand am plecat s-a uitat la mine si nu i-am zis nici pahappy ce credeti?

Răspuns Câştigător
| PapushaTa a răspuns:

Asta nu e nimic. Crezi ca el si-a dat seama ca-l placi? Nu prea cred, nu avea de unde sa stie. Baga-mi id-ul si vorbim acolo scumpo. O sa-ti dau eu careva sfaturi cum sa te comporti. Si imi dai Funda?puppy dog eyes

13 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cred ca baiatul te place si ar trebui sa vorbesti cu el

| Rizer a răspuns:

Se uita prea mult la tinelaughing inseamna ca tipul te place! Spune-i deschis si gata! O poza pe fb nu cred ca ari fi mare lucru!

| bybyshor18 a răspuns:

Eu zic ca respectiva fata din imagine este doar o amica...si ca tu ar trebui sa vorbesti8 cu el si sa nu il mai ignori...ca s-ar putea sa il pierzi... deoarece va crede ca nu il placi daca tu il ignori ș)

| Myruna99 a răspuns:

Intreaba-l ce face. cauta subiect de discutie. nu-i arata ca te intereseaza fata aia! succes!

| PapushaTa a răspuns:

Draga mea...Un baiat cerand un like pentru o fata nu inseamna ca o si place. Poate sunt prieteni foarte buni,rude,ceva. Tu incearca sa-i dai de inteles ca-l placi sau daca esti mai curajoasa vorbeste cu el. Asa am facut eu si mi-a iesit exact cum am vrut. Deci sfatul meu:Vorbeste cu el! Daca ti-a zambit si ti-a zis Buna, e de bine. Crede-ma! Deci, vorbeste cu el, si poate o sa vezi pe fb-ul tau, Intr-o relatie cu el! Bafta! Te-am pupat:*.

| IubesteEa explică (pentru PapushaTa):

Papushata da-mi idul tau intr-un mesaj si vorbim acolo ok:*

| PapushaTa a răspuns (pentru IubesteEa):

Beabeatryce80

| Doarr a răspuns (pentru PapushaTa):

Asa e! ai mare dreptate! Daca tu il iubesti si ai observat ca te iubeste si el, nu conteaza o poza de pe fb care cere like pentru ea.Chiar daca poza este cu o fata, totusi el te iubeste! Succes! Dai funda?

| IubesteEa explică (pentru Doarr):

Mai el a zis ca nu ma iubeste doar eu i-am zis bvo ai renuntat sa ma placi si face el nu am renuntat...si cand am vb cu el de pe fbkul prietenei mele face el iubesti cum e sa iubesti pe altcineva la ce s-a referit?

| Doarr a răspuns (pentru IubesteEa):

Poate baiatul a crezut ca tu placi pe altcineva si poate d'aia nu a vrut sa se bage pe tine happy

| Doarr a răspuns:

Eu cred ca, daca totusi il iubeai si tu si prietenele tale ati observat ca te iubeste si el, trebuia macar sa-i zici si tu :"Buna!"
Funda te rog!

| IubesteEa explică (pentru Doarr):

Pai si el cand intra pe mess ma ignora...asa ca am actionat si eu ca elhappy dar faza e ca nu inteleg dc tot se uita la mine si zambeste? si vad ca il ignor.dar nu ma baga inseama sa il mai las asa cateva zilehappy?

| PapushaTa a răspuns (pentru IubesteEa):

Asta nu e nimic. Crezi ca el si-a dat seama ca-l placi? Nu prea cred, nu avea de unde sa stie. Baga-mi id-ul si vorbim acolo scumpo. O sa-ti dau eu careva sfaturi cum sa te comporti. Si imi dai Funda?puppy dog eyes

| Ulesteanu_Iuliana_1995 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el. Sa ii spui ce simti, altfel il pierzi, ti-l ia alta.