| Generalgrevious031 a întrebat:

Buna! Dati-mi niste idei sa fac ca laptop-ul meu vechi sa para ca e stricat, ca sa o pacalesc pe mama sa imi cumpere un laptop mai nou si asa vine black friday, ca m-am saturat de harbul asta care merge foarte greu si se blocheaza tot timpul.

5 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Nu te-ai saturat să tot pui întrebarea asta?
Puteai să muncești ceva vara asta și să-ți faci singur bani pentru un laptop office. Nici părinții tăi nu sunt obligați și nici fratele tău mai mare, să-ți cumpere un laptop nou din moment ce tu ai unul funcțional.

La muncă băiete - că munca te înnobilează.

| ZeulMuschilor a răspuns:

Toarnă apă pe laptop sau dai cu ciocanul sa vezi atunci ce stricat e

| Generalgrevious031 explică (pentru ZeulMuschilor):

Nu sunt nebun sa fac asta ca pana la urma mai am nevoie de el, ma refeream la ceva programe sau trickuri sa para laptopul e stricat.

| Cro1997 a răspuns:

Nimeni nu îți va oferi asemenea idei, doar gândește-te cat muncesc părinții tăi să îți asigure hrana zilnică, hainele și tot ce mai ai tu nevoie pentru școală. Vine Crăciunul mergi la colindat dacă ai vârsta necesară, strângi și dacă nu îți ajungi îți poți ruga părinții să pună și ei jumătate.

| sutibu719 a răspuns:

Eu îți propun să folosești ce ai acum că sunt 100% sigur că nu e un "hârb". Ori mai scapi din fișiere/programe inutile, ori îi bagi linux și vezi cum brusc își revine. Sau faci upgrade la RAM, îi bagi un SSD ți gata.
Dacă preferi să nu faci asta, mai este opțiunea să începi a strânge bani și poate pe la anul îți iei și tu ceva mai potent, decât să stai și să te rogi de părinții tăi încontinuu (ținând cont că pui aceeași întrebare de ceva timp).
Peace out.